Il Torrione
Il Torrione er Norges mestselgende vineddik som er perfekt for å lage deilige italienske retter, og for å lykkes med pavlovaen. Il Torrione fremstilles av den søte Trebbiano-druen som er dyrket på åssider rundt Modena i Italia, og gir en herlig søtsyrlig smak til maten.
15 min
3
Frisk salat med nektarin og spekeskinke
15 min
1,3
Frisk salat med fetaost og krutonger
Tema
Tilbehør
Sett smak på høstmaten
45 min
5
Rødvinssaus
30 min
3,3
Kremet kyllinggryte
Tema
Italiensk mat
Derfor bør du alltid ha rødvinseddik i skapet
40 min
4,1
Ostekake i glass med limemarinerte jordbær
1 time
4,5
Jordbær- og balsamicoterte
1 time
50 min
3,6
Pavlova med sitronkrem og blåbær
1 time
35 min
5
Pavlova til 17. mai
Anledning
Bursdag
Derfor er balsamico perfekt til desserten
10 min
4,8
Vaniljeis med jordbær og balsamico-saus
20 min
3,3
Panna cotta med balsamico og sitronmelisse
15 min
4
Grillede nektariner med balsamico og rosmarin
Anledning
Bursdag
Slik får du den perfekte pavlovabunnen
1 time
50 min
3,1
Pavlova i langpanne
Tema
Italiensk mat
Dette er forskjellen på hvitvins- og rødvinseddik
1 time
15 min
4,5
Pavlova med limekrem og balsamico-topping
Oi! Her er det tomt. Vi er på kjøkkenet og lager mer innhold.