Il Torrione
Il Torrione er Norges mestselgende vineddik som er perfekt for å lage deilige italienske retter, og for å lykkes med pavlovaen. Il Torrione fremstilles av den søte Trebbiano-druen som er dyrket på åssider rundt Modena i Italia, og gir en herlig søtsyrlig smak til maten.
10 min
4,5
Sitron- og ingefærshot
5 min
3,5
Klassisk vinaigrette
15 min
4,1
Frisk salat med nektarin og spekeskinke
15 min
2,7
Frisk salat med fetaost og krutonger
Tema
Tilbehør
Sett smak på høstmaten
45 min
3,5
Rødvinssaus
30 min
3,4
Kremet kyllinggryte
Tema
Italiensk mat
Derfor bør du alltid ha rødvinseddik i skapet
40 min
4,9
Ostekake i glass med limemarinerte jordbær
1 time
3,7
Jordbær- og balsamicoterte
1 time
50 min
3,6
Pavlova med sitronkrem og blåbær
1 time
35 min
5
Pavlova til 17. mai
Anledning
Bursdag
Derfor er balsamico perfekt til desserten
10 min
4,8
Vaniljeis med jordbær og balsamico-saus
20 min
3,3
Panna cotta med balsamico og sitronmelisse
15 min
4
Grillede nektariner med balsamico og rosmarin
Anledning
Bursdag
Slik får du den perfekte pavlovabunnen
1 time
50 min
3,4
Pavlova i langpanne
Tema
Italiensk mat
Dette er forskjellen på hvitvins- og rødvinseddik
1 time
15 min
4,7
Pavlova med limekrem og balsamico-topping
Oi! Her er det tomt. Vi er på kjøkkenet og lager mer innhold.