Meze
Meze er en samling av småretter som serveres i blant annet i Vest-Asia, Midtøsten og Balkan. Disse er laget for å dele. Meze kan både være varm og kald, og de mest kjente rettene er for eksempel grillet lam, baba ghanoush, falafel, hummus, pitabrød og tabbouleh. Vi har samlet oppskriftene du trenger for å invitere på en helaften med meze.
35 min
3
Couscous-salat med tomater og feta
1 time
3,1
Baba ganoush
20 min
4,2
Harissa-marinert brokkolisalat
30 min
4
Tabbouleh med couscous
20 min
3
Falafel i tynnbrød
15 min
4,7
Hjemmelaget hummus
40 min
3,8
Marokkanske kjøttboller
40 min
3,9
Harissamarinerte kyllingspyd
Tema
Meze
Så enkelt kan du invitere på meze
Oi! Her er det tomt. Vi er på kjøkkenet og lager mer innhold.