Frisk salat med nektarin og spekeskinke
Nyt sommerens sødme med denne friske salaten med nektariner, melon og burrata, kombinert med den salte smaken av parmaskinke. Toppet med Crema Balsamico og friske basilikumblader, er denne salaten en hit på enhver sommermiddag.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Salat med nektarin og spekeskinke
15 minSkyll og tørk salaten. Riv den i mindre biter og legg i en stor bolle.
Skjær nektarinene og melonen i tynne skiver.
Legg nektarinene, melonen og burrata over salaten.
Del opp burrataen i mindre biter og ha den over salaten.
Rull spekeskinken og legg den på toppen.
Drypp over Il Torrione Crema Balsamico og olivenolje.
Dryss over salt, pepper og friske basilikumblader.
Næringsinnhold pr 100 gram
186,5 kcalProdukter i oppskriften
Il Torrione Crema Balsamico
Kraftig smak og tykk konsistens. Den gir en søt og fyldig smak og er meget god å dekorere med.
Ybarra Olivenolje
Myk og mild olivensmak. Ypperlig til steking, baking, ovnsbakt og det meste!