Pavlova til 17. mai
Denne pavlovaen er perfekt til 17. mai - pyntet i rødt, hvitt og blått.
Ingredienser
Slik gjør du
Forberedelser
5 minForvarm ovnen til 90 grader.
Mål opp en 26 cm sirkel på et bakepapir og tegn gjerne rundt så du får riktig størrelse.
Pavolvabunn
1 time 20 minSkill eggeplommer og eggehviter. Pisk eggehvitene sammen til du får myke topper. Tilsett Il Torrione hvitvinseddik mens du visper.
Bland sammen sukker, maizena og vaniljesukker og ha i eggehvitene litt etter litt. Visp i 5 minutter til marengsen er blank og fast i fasongen.
Fordel marengsen på sirkelen på bakepapiret til ønsket fasong.
Stek pavlovabunnen på 90 grader i 1 time. Den er ferdig når den er sprø på toppen og myk i midten. Du kan gjerne la den stå og hvile i ovnen over natta.
Topping
10 minPisk sammen kremfløte og sukker til kremen er luftig.
Ha kremen over pavlovabunnen rett før servering og topp med bær og Il Torrione Crema Balsamico.
Tips! Det viktigste når du skal lage pavlova, er at alle redskapene er helt rene. Så vask over alt før du begynner og pass på å ikke få eggeplomme i eggehviten.
Næringsinnhold pr 100 gram
184,4 kcalProdukter i oppskriften
Il Torrione Hvitvinseddik
Hvitvinseddik med 6% surhetsgrad i delikate bordoleseflasker.
Il Torrione Crema Balsamico
Kraftig smak og tykk konsistens. Den gir en søt og fyldig smak og er meget god å dekorere med.