I samarbeid med Il Torrione
17. mai-pyntet pavlova i rødt, hvitt og blått
Middels Dessert 17. mai
1 time 35 minutter

Pavlova til 17. mai

Denne pavlovaen er perfekt til 17. mai - pyntet i rødt, hvitt og blått.

5 (2 vurderinger)

Ingredienser

Slik gjør du

Forberedelser

5 min

Forvarm ovnen til 90 grader.

Mål opp en 26 cm sirkel på et bakepapir og tegn gjerne rundt så du får riktig størrelse.

Pavolvabunn

1 time 20 min

Skill eggeplommer og eggehviter. Pisk eggehvitene sammen til du får myke topper. Tilsett Il Torrione hvitvinseddik mens du visper.

Bland sammen sukker, maizena og vaniljesukker og ha i eggehvitene litt etter litt. Visp i 5 minutter til marengsen er blank og fast i fasongen.

Fordel marengsen på sirkelen på bakepapiret til ønsket fasong.

Stek pavlovabunnen på 90 grader i 1 time. Den er ferdig når den er sprø på toppen og myk i midten. Du kan gjerne la den stå og hvile i ovnen over natta.

Topping

10 min

Pisk sammen kremfløte og sukker til kremen er luftig.

Ha kremen over pavlovabunnen rett før servering og topp med bær og Il Torrione Crema Balsamico.

Tips! Det viktigste når du skal lage pavlova, er at alle redskapene er helt rene. Så vask over alt før du begynner og pass på å ikke få eggeplomme i eggehviten.

17.mai-pavlova med Il Torrione Hvitvinseddik og Crema Balsamico

Næringsinnhold pr 100 gram

184,4 kcal
Proteiner 1,9 gram 5,5 %
Fett 10,6 gram 31,5 %
Karbohydrater 19,5 gram 57,8 %
Fiber 1,7 gram 5 %
Salt 0,1 gram 0,2 %

Produkter i oppskriften

Il Torrione Hvitvinseddik

Il Torrione Hvitvinseddik

Hvitvinseddik med 6% surhetsgrad i delikate bordoleseflasker.

Il Torrione Crema Balsamico

Il Torrione Crema Balsamico

Kraftig smak og tykk konsistens. Den gir en søt og fyldig smak og er meget god å dekorere med.

Mer fra Il Torrione