![Ostekake i glass med marinerte jordbær](https://mustasj-cdn.ams3.cdn.digitaloceanspaces.com/diggmat/production/bilder/Merkevarer/Il-Torrione/85689/Il-torrione_Ostekake-med-marinerte-baer_40ec7f6c29919878238bcf36b56e5a7b.webp)
Ostekake i glass med limemarinerte jordbær
En frisk og god porsjonsdessert, fylt med herlig ostekakemasse og limemarinerte jordbær – toppet med balsamico.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Limemarinerte jordbær
10 minForvarm ovnen til 180 grader.
Rens jordbærene og del dem opp i mindre biter, og bland sammen med limesaft, limeskall, sukker og balsamico.
Kjeks
15 minKnus kjeksen til smuler i en blender eller med en kjevle.
Ha kjekssmulene i en bolle og tilsett sukker, smør, hvetemel, bakepulver og vaniljesukker. Rør godt sammen.
Fordel kjekssmulene på et stekebrett med bakepapir, og stek midt i ovnen i 10 minutter.
Avkjøl og fordel smulene i hvert sitt glass.
Ostekrem
15 minBland sammen sukker og limeskall.
Visp fløte til krem i en bolle.
I en annen bolle visper du limesukker, vaniljesukker og kremost.
Vend kremen forsiktig inn i osteblandingen.
Fyll glassene halvveis opp med ostekrem.
Legg over et lag med limemarinerte jordbær, deretter ostekrem og avslutt med limemarinerte jordbær. Topp med sitronmelisse.
Næringsinnhold pr 100 gram
239,8 kcalProdukter i oppskriften
![Il Torrione Balsamico di Modena](https://mustasj-cdn.ams3.cdn.digitaloceanspaces.com/diggmat/production/bilder/Merkevarer/Il-Torrione/85886/Il-Torrione-Balsamico-di-Modena_311384643330524f4995daf58313766b.webp)
Il Torrione Balsamico di Modena
Balansert, rik og kompleks smak, laget på en kombinasjon av vineddik og konsentrert druemost. Lagres på trefat i inntil 3 år.