SPOON karamellpudding

Om oss

Skikkelig Digg Mat er et matnettsted med skreddersydd innhold og oppskrifter produsert av Spoon Agency i samarbeid med våre kunder. Vi er et kreativt strategisk byrå, drevet av innsikt og redaksjonell teft – og en stor kjærlighet for skikkelig digg mat.

På nettsiden Skikkelig Digg Mat finner du oppskrifter, tips og artikler som er laget av matinteresserte innholdsprodusenter med mange års erfaring i bransjen. Alle oppskrifter er testet og tilpasset for å gi deg den beste og enkleste veien til et godt resultat.

Vi samarbeider med kjente merkevarer som du finner i de fleste norske dagligvarebutikker.

en fotograf og matstylist jobber i et fotostudio

Dette er Spoon

Spoon ble grunnlagt i 1998, og jobber i krysningspunktet mellom journalistikk og markedsføring. I Oslo er vi en gjeng på litt over 40 medarbeidere. Vi er innholdsprodusenter, rådgivere, designere, journalister, videoprodusenter, kreatører, prosjektledere, performance-spesialister, tekstforfattere, art directors, marketing tech-nerder og fotografer. Det som forener oss, er ambisjonen om å skape skikkelig bra innhold på vegne av våre kunder.

Siden 2016 har vi produsert og distribuert godt planlagt og inspirerende innhold for store deler av den norske dagligvarebransjen, både dagligvarekjeder, store nasjonale leverandører og små merkevarer. Det som driver oss er ønsket om lage kvalitetsinnhold som har verdi for både merkevaren og kunden – året rundt.

Ta gjerne kontakt dersom dere ønsker å vite mer!

Samarbeid med oss?

Jeg vil vite mer