Frisk salat med fetaost og krutonger
Denne friske og smakfulle salaten med oliven, cherrytomater, agurk og fetaost toppet med krutonger og Crema Balsamico er perfekt for varme sommerdager. Enkelt å lage og full av deilige smaker fra Middelhavet.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Frisk salat med fetaost og krutonger
15 minSkyll og tørk salaten. Riv den i mindre biter og legg i en stor bolle.
Del tomatene i fire og rødløken i tynne skiver. Skrell agurken og del den i to. Skrap ut innmaten og del den i halvmåner.
Ha salaten over i en serveringsbolle. Del fetaostblokken i to og legg på toppen.
Topp med oliven og krutonger.
Dryss over Il Torrione Crema Balsamico og olivenolje over salaten. Topp med oregano, salt og pepper til slutt og server.
Næringsinnhold pr 100 gram
130,7 kcalProdukter i oppskriften
Il Torrione Crema Balsamico
Kraftig smak og tykk konsistens. Den gir en søt og fyldig smak og er meget god å dekorere med.
Ybarra Olivenolje
Myk og mild olivensmak. Ypperlig til steking, baking, ovnsbakt og det meste!