Vi bruker cookies.

Les mer
I samarbeid med Al'Fez
Spoon Marokkanske kjøttboller 3 web
Middels Kjøttboller
40 minutter

Marokkanske kjøttboller

Saftige marokkanske kjøttboller laget med smaksrike krydder og urter.

3,7 (38 vurderinger)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Marokkanske kjøttboller

40 min

Finhakk løk, hvitløk, paprika, persille og koriander. Ha over i en bolle og tilsett paprikakrydder, spisskummen, kanel, Al’Fez Ras El Hanout, salt og pepper.

Bland inn kjøttdeigen og form små kjøttboller med hendene på størrelse med en valnøtt.

Ha olivenolje i en varm stekepanne. Stek kjøttbollene til de er gylne.

Senk temperaturen til lavt og ha i Al’Fez Moroccan Meatball Cooking Sauce. La det småputre på middels varme i cirka 10 minutter, eller til kjøttbollene er gjennomstekt.

Tilbered Al’Fez Moroccan Spiced Couscous etter anvisning på pakningen mens kjøttbollene tilberedes.

Næringsinnhold pr 100 gram

118,4 kcal
Proteiner 6,9 gram 32,8 %
Fett 7 gram 33,2 %
Karbohydrater 6 gram 28,4 %
Fiber 0,6 gram 2,8 %
Salt 0,6 gram 2,9 %

Produkter i oppskriften

Al Fez Jar Harissa Paste Front Nordics

Al'Fez Harissa paste

Harissa er en klassisk nordafrikansk chili-paste som er laget av chili, tomat, hvitløk og en rekke tradisjonelle urter og krydder.

Al Fez Jar Moroccan Meatball Sauce Front Nordics

Al'Fez Moroccan Style Meatball Sauce

En aromatisk tomatbasert saus beriket med en tradisjonell krydderblanding. Passer perfekt til marokkanske kjøttboller, gryter, saus eller som dip.

Al Fez Carton Couscous Front Nordics FOP 2

Al'Fez Moroccan Couscous

Små korn av durumhvete som er dampet og så tørket. Perfekt tilbehør til en salat eller sammen med Al´Fez’ tradisjonelle sauser.

Mer fra Al'Fez