
Marokkanske kjøttboller
Saftige marokkanske kjøttboller laget med smaksrike krydder og urter.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Marokkanske kjøttboller
40 minFinhakk løk, hvitløk, paprika, persille og koriander. Ha over i en bolle og tilsett paprikakrydder, spisskummen, kanel, Al’Fez Ras El Hanout, salt og pepper.
Bland inn kjøttdeigen og form små kjøttboller med hendene på størrelse med en valnøtt.
Ha olivenolje i en varm stekepanne. Stek kjøttbollene til de er gylne.
Senk temperaturen til lavt og ha i Al’Fez Moroccan Meatball Cooking Sauce. La det småputre på middels varme i cirka 10 minutter, eller til kjøttbollene er gjennomstekt.
Tilbered Al’Fez Moroccan Spiced Couscous etter anvisning på pakningen mens kjøttbollene tilberedes.
Næringsinnhold pr 100 gram
118,4 kcalProdukter i oppskriften

Al'Fez Harissa paste
Harissa er en klassisk nordafrikansk chili-paste som er laget av chili, tomat, hvitløk og en rekke tradisjonelle urter og krydder.

Al'Fez Moroccan Style Meatball Sauce
En aromatisk tomatbasert saus beriket med en tradisjonell krydderblanding. Passer perfekt til marokkanske kjøttboller, gryter, saus eller som dip.

Al'Fez Moroccan Couscous
Små korn av durumhvete som er dampet og så tørket. Perfekt tilbehør til en salat eller sammen med Al´Fez’ tradisjonelle sauser.