Tabbouleh med couscous
En tradisjonell rett fra Midtøsten laget med couscous. Full av god smak fra friske urter og saftige tomater.
Antall porsjoner
Velg tilpasninger
Ingredienser
Slik gjør du
Tabbouleh
30 minTilbered couscous etter anvisning på pakningen. Hell av væsken og avkjøl.
Rør sammen sitronsaft, olivenolje, salt og pepper til en dressing.
Finhakk bladpersille, mynteblader, vårløk, agurk og tomat. Vend inn couscous og dressing. Bland godt sammen.
Smak til med ekstra salt, pepper og sitronsaft. Serveres kald. Velbekomme!
Smak til med ekstra salt, pepper, Al'Fez Harissa og sitronsaft. Serveres kald. Velbekomme!
Næringsinnhold pr 100 gram
149,7 kcalProdukter i oppskriften
Al'Fez Moroccan Couscous
Små korn av durumhvete som er dampet og så tørket. Perfekt tilbehør til en salat eller sammen med Al´Fez’ tradisjonelle sauser.
Al'Fez Harissa paste
Harissa er en klassisk nordafrikansk chili-paste som er laget av chili, tomat, hvitløk og en rekke tradisjonelle urter og krydder.