Enkelt
Salat
20 minutter
Harissa-marinert brokkolisalat
Denne enkle, men utrolig smakfulle retten kombinerer frisk og crunchy brokkoli med en krydret harissamarinade. Perfekt for en lett sommermiddag eller som en fargerik siderett på grillfesten.
4,2
(5 vurderinger)
Antall porsjoner
Velg tilpasninger
Ingredienser
Slik gjør du
Harissa-marinert brokkolisalat
20 minKok opp vann i en kjele og tilsett brokkolibukettene. La koke i 2-3 minutter, eller til de er nesten møre. Hell av vannet og avkjøl brokkolien.
Rør sammen olivenolje, Al'Fez Harissa, sitronsaft, finhakket koriander, salt og pepper.
Tilsett den avkjølte brokkolien i dressingen og bland godt, slik at brokkolien er jevnt dekket.
Smak til med ekstra salt, pepper eller sitronsaft om nødvendig. Server og nyt!
Næringsinnhold pr 100 gram
67,7 kcal
Proteiner
2,9 gram
22,4 %
Fett
4,6 gram
35,8 %
Karbohydrater
2,5 gram
19,8 %
Fiber
2,8 gram
21,6 %
Salt
0,1 gram
0,5 %
Produkter i oppskriften
Al'Fez Harissa paste
Harissa er en klassisk nordafrikansk chili-paste som er laget av chili, tomat, hvitløk og en rekke tradisjonelle urter og krydder.