I samarbeid med Al'Fez
brokkolisalat med harissa
Enkelt Salat
20 minutter

Harissa-marinert brokkolisalat

Denne enkle, men utrolig smakfulle retten kombinerer frisk og crunchy brokkoli med en krydret harissamarinade. Perfekt for en lett sommermiddag eller som en fargerik siderett på grillfesten.

4,2 (5 vurderinger)

Antall porsjoner

Velg tilpasninger

Ingredienser

Slik gjør du

Harissa-marinert brokkolisalat

20 min

Kok opp vann i en kjele og tilsett brokkolibukettene. La koke i 2-3 minutter, eller til de er nesten møre. Hell av vannet og avkjøl brokkolien.

Rør sammen olivenolje, Al'Fez Harissa, sitronsaft, finhakket koriander, salt og pepper.

Tilsett den avkjølte brokkolien i dressingen og bland godt, slik at brokkolien er jevnt dekket.

Smak til med ekstra salt, pepper eller sitronsaft om nødvendig. Server og nyt!

Næringsinnhold pr 100 gram

67,7 kcal
Proteiner 2,9 gram 22,4 %
Fett 4,6 gram 35,8 %
Karbohydrater 2,5 gram 19,8 %
Fiber 2,8 gram 21,6 %
Salt 0,1 gram 0,5 %

Produkter i oppskriften

Al Fez Jar Harissa Paste Front Nordics

Al'Fez Harissa paste

Harissa er en klassisk nordafrikansk chili-paste som er laget av chili, tomat, hvitløk og en rekke tradisjonelle urter og krydder.

Mer fra Al'Fez