I samarbeid med Al'Fez
Tallerken med harissamarinerte kyllingspyd
Enkelt Kylling
40 minutter

Harissamarinerte kyllingspyd

Harissa er en smakfull, krydret chilipaste som kan brukes til å krydre alle måltider. Prøv den i harissamarinerte kyllingspyd.

3,9 (10 vurderinger)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Tilberedning

5 min

Varm opp ovnen til 200 °C, over- og undervarme.

Gjør klar kyllingen ved å skjære opp filetene i mindre terninger. Sett til side.

Harissamarinerte kyllingspyd

35 min

Finhakk hvitløk og bland sammen Al’Fez Harissa, olivenolje, honning, sitronsaft og sitronskall. Smak til med salt og pepper.

Ha kyllingen over i en pose og hell over marinaden. Bland godt sammen og sett kjølig i cirka 15-30 minutter.

Tre kyllingen på spyd og legg over i en ildfast form. Stek på midterste rille i cirka 20 minutter, til kyllingen er gjennomstekt.

Lag Al’Fez Moroccan Spiced Couscous mens kyllingen tilberedes, og topp med frisk bladpersille, sitronskiver og granateplekjerner.

Næringsinnhold pr 100 gram

137,8 kcal
Proteiner 20,4 gram 69,3 %
Fett 4,2 gram 14,1 %
Karbohydrater 4,4 gram 14,9 %
Fiber 0,2 gram 0,6 %
Salt 0,3 gram 1,1 %

Produkter i oppskriften

Al Fez Jar Harissa Paste Front Nordics

Al'Fez Harissa paste

Harissa er en klassisk nordafrikansk chili-paste som er laget av chili, tomat, hvitløk og en rekke tradisjonelle urter og krydder.

Al Fez Carton Couscous Front Nordics FOP 2

Al'Fez Moroccan Couscous

Små korn av durumhvete som er dampet og så tørket. Perfekt tilbehør til en salat eller sammen med Al´Fez’ tradisjonelle sauser.

Mer fra Al'Fez