Harissamarinerte kyllingspyd
Harissa er en smakfull, krydret chilipaste som kan brukes til å krydre alle måltider. Prøv den i harissamarinerte kyllingspyd.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Tilberedning
5 minVarm opp ovnen til 200 °C, over- og undervarme.
Gjør klar kyllingen ved å skjære opp filetene i mindre terninger. Sett til side.
Harissamarinerte kyllingspyd
35 minFinhakk hvitløk og bland sammen Al’Fez Harissa, olivenolje, honning, sitronsaft og sitronskall. Smak til med salt og pepper.
Ha kyllingen over i en pose og hell over marinaden. Bland godt sammen og sett kjølig i cirka 15-30 minutter.
Tre kyllingen på spyd og legg over i en ildfast form. Stek på midterste rille i cirka 20 minutter, til kyllingen er gjennomstekt.
Lag Al’Fez Moroccan Spiced Couscous mens kyllingen tilberedes, og topp med frisk bladpersille, sitronskiver og granateplekjerner.
Næringsinnhold pr 100 gram
137,8 kcalProdukter i oppskriften
Al'Fez Harissa paste
Harissa er en klassisk nordafrikansk chili-paste som er laget av chili, tomat, hvitløk og en rekke tradisjonelle urter og krydder.
Al'Fez Moroccan Couscous
Små korn av durumhvete som er dampet og så tørket. Perfekt tilbehør til en salat eller sammen med Al´Fez’ tradisjonelle sauser.