
Hjemmelaget hummus
Hjemmelaget hummus smaker nydelig og lages enkelt med tahini.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Hjemmelaget hummus
15 minHell av laken og skyll kikertene i en sil under kaldt vann. Ha kikertene over i en foodprosessor eller blender sammen med sitronsaft, hvitløk, salt, Al’Fez Tahini, spisskummen og olivenolje. Kjør blandingen til myk, kremet konsistens.
Ha i mer olivenolje dersom blandingen er for tykk.
Dryss over litt ekstra olivenolje ved servering og topp med finhakket bladpersille, paprikakrydder, et dryss Al’Fez Ras El Hanout og eventuelt litt granateplekjerner.

Hjemmelaget hummus
Næringsinnhold pr 100 gram
122,7 kcalProdukter i oppskriften

Al'Fez Naturell Tahini
Malte ristede sesamfrø av høy kvalitet med en rik kremet konsistens. Tahini er en viktig ingrediens i retter som hummus og baba ganoush.

Al'Fez Ras El Hanout
Ras El Hanout er en klassisk krydderblanding fra Nord-Afrika som betyr «butikksjef». En blanding av de beste krydderne butikken har å tilby.