Vi bruker cookies.

Les mer
I samarbeid med Patak's
Vegetar tikka masal i skål med ris og naanbrød
Enkelt Vegetar Indisk
30 minutter

Vegetar Tikka Masala

Enkel og rask vegetarisk tikka masala. Perfekt for deg liker smaken av det indiske kjøkken og vil spise mer grønt.

5 (2 vurderinger)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Vegetar Tikka Masala

30 min

Grovhakk paprika, sjampinjong, squash og brokkoli.

Ha olje i stekepanne eller gryte på middels varme. Ha i paprika og sjampinjonger, og stek i ca. 2 minutter.

Tilsett squash og brokkoli.

Hell over hele glasset med Patak’s Tikka Masala Cooking Sauce.

La retten småkoke under lokk i 20 minutter.

Server med finhakket koriander, kokt basmatiris og naanbrød.

Næringsinnhold pr 100 gram

97,3 kcal
Proteiner 1,9 gram 7,6 %
Fett 0,3 gram 1,1 %
Karbohydrater 21 gram 83,3 %
Fiber 1,2 gram 4,9 %
Salt 0,8 gram 3,2 %

Produkter i oppskriften

Tikka Masala Sauce

Patak's Tikka Masala Sauce

En krydret tomatsaus med hint av sitron og koriander. Denne sausen er den mest berømte fra det indiske kjøkken, og med sin deilige smak er det kanskje ikke så rart.

Mer fra Patak's