
Enkelt
Vegetar
Indisk
30 minutter
Vegetar Tikka Masala
Enkel og rask vegetarisk tikka masala. Perfekt for deg liker smaken av det indiske kjøkken og vil spise mer grønt.
5
(2 vurderinger)
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Vegetar Tikka Masala
30 minGrovhakk paprika, sjampinjong, squash og brokkoli.
Ha olje i stekepanne eller gryte på middels varme. Ha i paprika og sjampinjonger, og stek i ca. 2 minutter.
Tilsett squash og brokkoli.
Hell over hele glasset med Patak’s Tikka Masala Cooking Sauce.
La retten småkoke under lokk i 20 minutter.
Server med finhakket koriander, kokt basmatiris og naanbrød.
Næringsinnhold pr 100 gram
97,3 kcal
Proteiner
1,9 gram
7,6 %
Fett
0,3 gram
1,1 %
Karbohydrater
21 gram
83,3 %
Fiber
1,2 gram
4,9 %
Salt
0,8 gram
3,2 %
Produkter i oppskriften

Patak's Tikka Masala Sauce
En krydret tomatsaus med hint av sitron og koriander. Denne sausen er den mest berømte fra det indiske kjøkken, og med sin deilige smak er det kanskje ikke så rart.