Vegetar Tikka Masala
Enkel og rask vegetarisk tikka masala. Perfekt for deg liker smaken av det indiske kjøkken og vil spise mer grønt.
Antall porsjoner
Velg tilpasninger
Ingredienser
Slik gjør du
Vegetar Tikka Masala
30 minGrovhakk paprika, sjampinjong, squash og brokkoli.
Ha olje i stekepanne eller gryte på middels varme. Ha i paprika og sjampinjonger, og stek i ca. 2 minutter.
Tilsett squash og brokkoli.
Hell over hele glasset med Patak’s Tikka Masala Cooking Sauce.
La retten småkoke under lokk i 20 minutter. Smak til eventuelt med sitronsaft.
Server med finhakket koriander, kokt basmatiris og naanbrød.
Finhakk løk og sett tilside.
Kutt paprika og squash i terninger og sjampinjong i skiver. Del brokkolien i små buketter og sett til side.
Varm opp en tykkbunnet stekepanne eller gryte på middels-høy varme med litt olje.
Fres løken til den er myk og gyllen. Tilsett paprika, squash,sjampinjong og brokkoli i pannen. Fres videre i ca. 2-3 minutter.
Tilsett Tikka Masala Paste Pots og vann. La surre på middels varme til vannet er fordampet, ca. 10 minutter. Rør underveis
Ha i tomatpuré og grovhakkede tomater. La surre videre i 15 minutter.
Senk varmen og hell i kremfløte. La småkoke til sausen tykner. Smak til med salt, sukker og eventuelt sitronsaft.
Ha i de stekte grønnsakene i sausen og sett på lokk. La småputre 3-4 minutter til grønnsakene er møre.
Topp med koriander og server med basmatiris og naan.
Næringsinnhold pr 100 gram
120,6 kcalProdukter i oppskriften
Patak's Tikka Masala Sauce
En krydret tomatsaus med hint av sitron og koriander. Denne sausen er den mest berømte fra det indiske kjøkken, og med sin deilige smak er det kanskje ikke så rart.
Patak's Tikka Masala Paste Pot
Denne krydderblandingen har de klassiske, gode og varme smakene, som resulterer i en deilig og autentisk Tikka Masala-rett. Pasten kommer i en praktisk pakning for to.