
Enkelt
Vegetar
Indisk
30 minutter
Vegetar Tikka Masala
Enkel og rask vegetarisk tikka masala. Perfekt for deg liker smaken av det indiske kjøkken og vil spise mer grønt.
5
(1 vurdering)
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Vegetar Tikka Masala
30 minGrovhakk paprika, sjampinjong, squash og brokkoli.
Ha olje i stekepanne eller gryte på middels varme. Ha i paprika og sjampinjonger, og stek i ca. 2 minutter.
Tilsett squash og brokkoli.
Hell over hele glasset med Patak’s Tikka Masala Cooking Sauce.
La retten småkoke under lokk i 20 minutter.
Server med finhakket koriander, kokt basmatiris og naanbrød.
Næringsinnhold pr 100 gram
97,3 kcal
Proteiner
1,9 gram
7,6 %
Fett
0,3 gram
1,1 %
Karbohydrater
21 gram
83,3 %
Fiber
1,2 gram
4,9 %
Salt
0,8 gram
3,2 %
Produkter i oppskriften

Patak's Tikka Masala Sauce
En herlig krydret tomatsaus med hint av sitron og koriander. Den mest berømte av alle indiske retter.