![Pataks channa vati](https://mustasj-cdn.ams3.cdn.digitaloceanspaces.com/diggmat/production/bilder/Merkevarer/Pataks/125609/Pataks_channa-vati_40ec7f6c29919878238bcf36b56e5a7b.webp)
Indisk salatbolle (channa vati)
Denne indiske salatbollen, channa vati, er en fantastisk forrett, enten det er til Diwali-feiringen eller til sommerens grillfest.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Krydrede kikerter
15 minFinhakk sjalottløk og grønn chili.
Varm opp olivenolje i en stekepanne på middels varme. Ha i sjalottløk og grønn chili. La surre ca. 1 minutt. Tilsett Patak’s Tikka Masala Curry Paste. Senk varmen noe og småkok i ytterligere 2 minutter.
Hell av laken på kikertene. Tilsett kikertene i pannen og småkok under omrøring i 10 minutter. Smak til med limesaft, salt og pepper.
Anretting
5 minLegg hjertesalatbladene over på serveringsfat og topp hvert blad med to skjeer krydrede kikerter. Topp med yoghurt, grovhakkede tomater og finhakket koriander.
Næringsinnhold pr 100 gram
94,9 kcalProdukter i oppskriften
![Tikka Masala Curry Paste](https://mustasj-cdn.ams3.cdn.digitaloceanspaces.com/diggmat/production/bilder/Merkevarer/Pataks/123830/Tikka-Masala-Curry-Paste_311384643330524f4995daf58313766b.webp)
Patak's Tikka Masala Curry Paste
Krydderpaste som blander autentisk krydder med smak av sitron, koriander, paprika, spisskummin og søt tamarind. Den er mild i styrke og brukes sammen med yoghurt for å marinere kjøtt eller som basis for en gryterett.