Indisk salatbolle (channa vati)
Denne indiske salatbollen, channa vati, er en fantastisk forrett, enten det er til Diwali-feiringen eller til sommerens grillfest.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Krydrede kikerter
15 minFinhakk sjalottløk og grønn chili.
Varm opp olivenolje i en stekepanne på middels varme. Ha i sjalottløk og grønn chili. La surre ca. 1 minutt. Tilsett Patak’s Tikka Masala Curry Paste. Senk varmen noe og småkok i ytterligere 2 minutter.
Hell av laken på kikertene. Tilsett kikertene i pannen og småkok under omrøring i 10 minutter. Smak til med limesaft, salt og pepper.
Anretting
5 minLegg hjertesalatbladene over på serveringsfat og topp hvert blad med to skjeer krydrede kikerter. Topp med yoghurt, grovhakkede tomater og finhakket koriander.
Næringsinnhold pr 100 gram
94,9 kcalProdukter i oppskriften
Patak's Tikka Masala Curry Paste
Krydderpaste som blander autentisk krydder med smak av sitron, koriander, paprika, spisskummin og søt tamarind. Den er mild i styrke og brukes sammen med yoghurt for å marinere kjøtt eller som basis for en gryterett.