I samarbeid med Patak's
Pataks channa vati
Enkelt Indisk Vegetar Salat
20 minutter

Indisk salatbolle (channa vati)

Denne indiske salatbollen, channa vati, er en fantastisk forrett, enten det er til Diwali-feiringen eller til sommerens grillfest.

2,7 (7 vurderinger)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Krydrede kikerter

15 min

Finhakk sjalottløk og grønn chili.

Varm opp olivenolje i en stekepanne på middels varme. Ha i sjalottløk og grønn chili. La surre ca. 1 minutt. Tilsett Patak’s Tikka Masala Curry Paste. Senk varmen noe og småkok i ytterligere 2 minutter.

Hell av laken på kikertene. Tilsett kikertene i pannen og småkok under omrøring i 10 minutter. Smak til med limesaft, salt og pepper.

Anretting

5 min

Legg hjertesalatbladene over på serveringsfat og topp hvert blad med to skjeer krydrede kikerter. Topp med yoghurt, grovhakkede tomater og finhakket koriander.

Næringsinnhold pr 100 gram

94,9 kcal
Proteiner 4,4 gram 20,3 %
Fett 3,4 gram 15,9 %
Karbohydrater 9,5 gram 44 %
Fiber 3,6 gram 16,7 %
Salt 0,7 gram 3,1 %

Produkter i oppskriften

Tikka Masala Curry Paste

Patak's Tikka Masala Curry Paste

Krydderpaste som blander autentisk krydder med smak av sitron, koriander, paprika, spisskummin og søt tamarind. Den er mild i styrke og brukes sammen med yoghurt for å marinere kjøtt eller som basis for en gryterett.

Mer fra Patak's