Korma med squash og kikerter
Den milde smaken av korma passer perfekt sammen med squash og kikerter. En enkel og rask vegetarrett!
Antall porsjoner
Velg tilpasninger
Ingredienser
Slik gjør du
Korma med squash
25 minForvarm ovnen til 180 grader, over- og undervarme.
Del squashen i to og skjær i tynne skiver. Ha over i en bolle.
Mariner squashen med Garam Masala-krydder og olivenolje. Legg skivene over på et bakepapirkledd stekebrett og stek i ovnen i 10 minutter.
Skyll kikertene i kaldt vann. Tørk halvparten av kikertene med kjøkkenpapir eller kjøkkenhåndkle og tilsett i ovnen sammen med squashen. Sett stekeovnen på 225 grader og stek i 5 minutter til du får en sprø konsistens (vær forsiktig da kikertene kan poppe litt).
Varm opp en stekepanne på middels varme og tilsett Patak’s Korma. Rør inn spinaten og resten av kikertene.
Tilsett ¾ av squashen i korma-sausen, og bruk resten til topping sammen med de sprøstekte kikertene. Server med kokt basmatiris, frisk koriander og naan-brød.
Varm opp en stekepanne på middels varme og tilsett Patak’s Korma Paste Pots og vann. La surre på middels varme til vannet har fordampet, ca. 10 minutter. Rør underveis.
Senk varmen og hell i kremfløte. La småkoke til sausen tykner. Smak til med salt, sukker og eventuelt sitronsaft.
Topp med koriander og cashewnøtter. Server med basmatiris og naan.
Næringsinnhold pr 100 gram
135,9 kcalProdukter i oppskriften
Patak's Korma Sauce
Kremet saus med kokos, ingefær og koriander. Denne har en delikat smak, og er derfor lett å like.
Patak's Korma Paste Pot
Denne blandingen av aromatisk krydder og kokos gir en nydelig balansert Korma-rett. Pasten kommer i en praktisk pakning for to.