Svin i sursøt saus
Hemmeligheten bak en god sursøt saus er balansen mellom det søte og det syrlige. Blue Dragon Sweet & Sour woksaus passer perfekt sammen med svinekjøtt, friske grønnsaker og eggnudler.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Svin i sursøt saus
30 minGrovkutt grønnsakene.
Varm opp en wokpanne eller vanlig stekepanne med olje på høy varme.
Krydre kjøttet med salt og pepper.
Brun kjøttet godt på begge sider.
Tilsett grønnsakene og stek videre i ca 5 minutter. Pass på at du rører hele tiden slik at det ikke brenner seg.
Skru ned varmen og tilsett woksausen. La det småkoke sammen i ca. 2 minutter.
Kok nudler etter anvisning på pakken og tilsett i woken.
Server sammen med sesamfrø og finhakket vårløk.
Næringsinnhold pr 100 gram
100,4 kcalProdukter i oppskriften
Blue Dragon Sweet & Sour woksaus
En delikat blanding av ananasjuice, tomatpuré og eddik.
Blue Dragon eggnudler
Eggnudlene er laget etter en tradisjonell kinesisk oppskrift. De er tørket i individuelle porsjoner for å gjøre matlagningen enkel.