Vi bruker cookies.

Les mer
I samarbeid med Blue Dragon
Middagstallerken med svin i sursøt saus
Enkelt Asiatisk Wok
30 minutter

Svin i sursøt saus

Hemmeligheten bak en god sursøt saus er balansen mellom det søte og det syrlige. Blue Dragon Sweet & Sour woksaus passer perfekt sammen med svinekjøtt, friske grønnsaker og eggnudler.

4,2 (6 vurderinger)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Svin i sursøt saus

30 min

Grovkutt grønnsakene.

Varm opp en wokpanne eller vanlig stekepanne med olje på høy varme.

Krydre kjøttet med salt og pepper.

Brun kjøttet godt på begge sider.

Tilsett grønnsakene og stek videre i ca 5 minutter. Pass på at du rører hele tiden slik at det ikke brenner seg.

Skru ned varmen og tilsett woksausen. La det småkoke sammen i ca. 2 minutter.

Kok nudler etter anvisning på pakken og tilsett i woken.

Server sammen med sesamfrø og finhakket vårløk.

Næringsinnhold pr 100 gram

100,4 kcal
Proteiner 8,1 gram 32,7 %
Fett 1,2 gram 5 %
Karbohydrater 13,4 gram 54,3 %
Fiber 1,7 gram 6,9 %
Salt 0,3 gram 1,1 %

Produkter i oppskriften

Blue Dragon sursot saus

Blue Dragon Sweet & Sour woksaus

En delikat blanding av ananasjuice, tomatpuré og eddik.

Blue Dragon eggnudler

Blue Dragon eggnudler

Eggnudlene er laget etter en tradisjonell kinesisk oppskrift. De er tørket i individuelle porsjoner for å gjøre matlagningen enkel.

Mer fra Blue Dragon