Enkelt
Kylling
Asiatisk
Wok
30 minutter
Kylling Teriyaki
Den japanske teriyaki-sausen er perfekt balansert mellom søt og syrlig. Sammen med kylling og wok-grønnsaker har du en rask, enkel og smakfull hverdagsmiddag.
3,9
(19 vurderinger)
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Kylling Teriyaki
30 minKok ris etter anvisning på pakken.
Kutt grønnsakene i grove biter.
Del kyllingfileten i strimler og krydre med salt og pepper.
Varm opp wokpannen eller en vanlig stekepanne med litt olje på høy varme.
Brun kyllingen godt på begge sider.
Tilsett grønnsakene og stek videre i ca 5 minutter. Pass på at du rører hele tiden slik at det ikke brenner seg.
Skru ned varmen og tilsett woksausen. La det småkoke i ca. 5 min.
Server med sesamfrø og koriander.
Næringsinnhold pr 100 gram
101,7 kcal
Proteiner
9,3 gram
37,3 %
Fett
0,9 gram
3,6 %
Karbohydrater
13,7 gram
55,1 %
Fiber
0,9 gram
3,5 %
Salt
0,2 gram
0,6 %
Produkter i oppskriften
Blue Dragon Teriyaki woksaus
En rik blanding av japansk soyasaus, krydder med smak av sjø og sake.