I samarbeid med Blue Dragon
Kylling teriyaki med Blue Dragon på en tallerken
Enkelt Kylling Asiatisk Wok
30 minutter

Kylling Teriyaki

Den japanske teriyaki-sausen er perfekt balansert mellom søt og syrlig. Sammen med kylling og wok-grønnsaker har du en rask, enkel og smakfull hverdagsmiddag.

3,9 (19 vurderinger)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Kylling Teriyaki

30 min

Kok ris etter anvisning på pakken.

Kutt grønnsakene i grove biter.

Del kyllingfileten i strimler og krydre med salt og pepper.

Varm opp wokpannen eller en vanlig stekepanne med litt olje på høy varme.

Brun kyllingen godt på begge sider.

Tilsett grønnsakene og stek videre i ca 5 minutter. Pass på at du rører hele tiden slik at det ikke brenner seg.

Skru ned varmen og tilsett woksausen. La det småkoke i ca. 5 min.

Server med sesamfrø og koriander.

Næringsinnhold pr 100 gram

101,7 kcal
Proteiner 9,3 gram 37,3 %
Fett 0,9 gram 3,6 %
Karbohydrater 13,7 gram 55,1 %
Fiber 0,9 gram 3,5 %
Salt 0,2 gram 0,6 %

Produkter i oppskriften

Blue Dragon Teriyaki woksauce

Blue Dragon Teriyaki woksaus

En rik blanding av japansk soyasaus, krydder med smak av sjø og sake.

Mer fra Blue Dragon