Ferske vårruller med peanøttsaus
Ferske vårruller er en perfekt middag når du ønsker deg noe lett og smakfullt. Hva du ønsker å fylle vårrullene med, er helt opp til deg.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Ferske vårruller
30 minKok glassnudler etter anvisning på pakken.
Gjør klar rekene, del mango og agurk i strimler, og ha alt i skåler. Finhakk vårløk og koriander.
Legg et fuktig kjøkkenhåndkle på en fjøl.
Legg vårrullpapiret i vann i ca. 10 sekunder, og la det overflødige vannet renne av.
Legg arket oppå kjøkkenhåndkleet. Legg reker, mango, agurk, glassnudler, vårløk og koriander nærmest deg på arket.
Brett inn kantene og rull vårrullen stramt sammen fra enden nærmest deg.
Peanøttsaus
5 minRør sammen ingrediensene til peanøttsausen.
Server vårrullene med peanøttsaus ved siden av.
Slik ruller du rispapir
Synes du det kan være litt vanskelig å rulle rispapiret? Her får du våre beste tips!
Sjekk fremgangsmåtenNæringsinnhold pr 100 gram
166,1 kcalProdukter i oppskriften
Blue Dragon vårrullwrap
Vårrullwraps er en klassiker i det vietnamesiske kjøkken.
Blue Dragon Riseddik
En mild og god eddik med syrlig, ren smak som forsterker rissmaken. Sammen med sukker og litt salt, kalles den Sushi Su.