I samarbeid med Blue Dragon
Tallerken med hjemmelagde vårruller
Enkelt Asiatisk
35 minutter

Ferske vårruller med peanøttsaus

Ferske vårruller er en perfekt middag når du ønsker deg noe lett og smakfullt. Hva du ønsker å fylle vårrullene med, er helt opp til deg.

3,7 (6 vurderinger)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Ferske vårruller

30 min

Kok glassnudler etter anvisning på pakken.

Gjør klar rekene, del mango og agurk i strimler, og ha alt i skåler. Finhakk vårløk og koriander.

Legg et fuktig kjøkkenhåndkle på en fjøl.

Legg vårrullpapiret i vann i ca. 10 sekunder, og la det overflødige vannet renne av.

Legg arket oppå kjøkkenhåndkleet. Legg reker, mango, agurk, glassnudler, vårløk og koriander nærmest deg på arket.

Brett inn kantene og rull vårrullen stramt sammen fra enden nærmest deg.

Peanøttsaus

5 min

Rør sammen ingrediensene til peanøttsausen.

Server vårrullene med peanøttsaus ved siden av.

Slik ruller du rispapir

Synes du det kan være litt vanskelig å rulle rispapiret? Her får du våre beste tips!

Sjekk fremgangsmåten

Næringsinnhold pr 100 gram

166,1 kcal
Proteiner 9,3 gram 25,3 %
Fett 5,4 gram 14,8 %
Karbohydrater 19,8 gram 54,3 %
Fiber 1,5 gram 4,1 %
Salt 0,6 gram 1,6 %

Produkter i oppskriften

Blue Dragon vaarrullwrap

Blue Dragon vårrullwrap

Vårrullwraps er en klassiker i det vietnamesiske kjøkken.

Blue Dragon riseddik

Blue Dragon Riseddik

En mild og god eddik med syrlig, ren smak som forsterker rissmaken. Sammen med sukker og litt salt, kalles den Sushi Su.

Mer fra Blue Dragon