![Kylling i hoisinsaus fra Blue Dragon](https://mustasj-cdn.ams3.cdn.digitaloceanspaces.com/diggmat/production/bilder/Merkevarer/Blue-Dragon/134700/Blue-dragon_Kylling-i-hoisinsaus_5_40ec7f6c29919878238bcf36b56e5a7b.webp)
Kylling i hoisinsaus
Hoisinsaus har økt voldsomt i popularitet de siste årene. Den har en rund og søtlig smak med et hint av hvitløk, som passer perfekt i wok.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Kylling i hoisin
30 minDel kyllingfileten i biter og krydre med salt og pepper.
Grovhakk grønnsakene.
Varm opp en wokpanne eller vanlig stekepanne med olje på høy varme.
Brun kyllingen godt i den varme stekepannen.
Tilsett grønnsakene og stek videre i ca. 5 minutter. Pass på at du rører hele tiden slik at det ikke brenner seg.
Skru ned varmen og tilsett woksausen. La det småkoke sammen i ca. 5 minutter.
Kok eggnudler etter anvisning på pakken.
Topp gjerne med sesamfrø og hakkede peanøtter.
Næringsinnhold pr 100 gram
110,9 kcalProdukter i oppskriften
![Blue Dragon Hoision woksaus](https://mustasj-cdn.ams3.cdn.digitaloceanspaces.com/diggmat/production/bilder/Merkevarer/Blue-Dragon/134127/Blue_Dragon_Hoision_woksaus_311384643330524f4995daf58313766b.webp)
Blue Dragon Hoisin woksaus
En klassisk blanding av soyabønner, soyasaus og krydder gir en smaksrik saus.
![Blue Dragon eggnudler](https://mustasj-cdn.ams3.cdn.digitaloceanspaces.com/diggmat/production/bilder/Merkevarer/Blue-Dragon/132630/Blue_Dragon_eggnudler_311384643330524f4995daf58313766b.webp)
Blue Dragon eggnudler
Eggnudlene er laget etter en tradisjonell kinesisk oppskrift. De er tørket i individuelle porsjoner for å gjøre matlagningen enkel.