Vi bruker cookies.

Les mer
I samarbeid med Blue Dragon
Kylling i hoisinsaus fra Blue Dragon
Enkelt Asiatisk Wok Kylling
30 minutter

Kylling i hoisinsaus

Hoisinsaus har økt voldsomt i popularitet de siste årene. Den har en rund og søtlig smak med et hint av hvitløk, som passer perfekt i wok.

4 (7 vurderinger)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Kylling i hoisin

30 min

Del kyllingfileten i biter og krydre med salt og pepper.

Grovhakk grønnsakene.

Varm opp en wokpanne eller vanlig stekepanne med olje på høy varme.

Brun kyllingen godt i den varme stekepannen.

Tilsett grønnsakene og stek videre i ca. 5 minutter. Pass på at du rører hele tiden slik at det ikke brenner seg.

Skru ned varmen og tilsett woksausen. La det småkoke sammen i ca. 5 minutter.

Kok eggnudler etter anvisning på pakken.

Topp gjerne med sesamfrø og hakkede peanøtter.

Næringsinnhold pr 100 gram

110,9 kcal
Proteiner 10,7 gram 39,2 %
Fett 1,1 gram 4,1 %
Karbohydrater 13,8 gram 50,6 %
Fiber 1,3 gram 4,6 %
Salt 0,4 gram 1,4 %

Produkter i oppskriften

Blue Dragon Hoision woksaus

Blue Dragon Hoisin woksaus

En klassisk blanding av soyabønner, soyasaus og krydder gir en smaksrik saus.

Blue Dragon eggnudler

Blue Dragon eggnudler

Eggnudlene er laget etter en tradisjonell kinesisk oppskrift. De er tørket i individuelle porsjoner for å gjøre matlagningen enkel.

Mer fra Blue Dragon