Kylling i hoisinsaus
Hoisinsaus har økt voldsomt i popularitet de siste årene. Den har en rund og søtlig smak med et hint av hvitløk, som passer perfekt i wok.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Kylling i hoisin
30 minDel kyllingfileten i biter og krydre med salt og pepper.
Grovhakk grønnsakene.
Varm opp en wokpanne eller vanlig stekepanne med olje på høy varme.
Brun kyllingen godt i den varme stekepannen.
Tilsett grønnsakene og stek videre i ca. 5 minutter. Pass på at du rører hele tiden slik at det ikke brenner seg.
Skru ned varmen og tilsett woksausen. La det småkoke sammen i ca. 5 minutter.
Kok eggnudler etter anvisning på pakken.
Topp gjerne med sesamfrø og hakkede peanøtter.
Næringsinnhold pr 100 gram
110,9 kcalProdukter i oppskriften
Blue Dragon Hoisin woksaus
En klassisk blanding av soyabønner, soyasaus og krydder gir en smaksrik saus.
Blue Dragon eggnudler
Eggnudlene er laget etter en tradisjonell kinesisk oppskrift. De er tørket i individuelle porsjoner for å gjøre matlagningen enkel.