Vi bruker cookies.

Les mer
I samarbeid med Blue Dragon
scampiwok med østerssaus
Enkelt Asiatisk Wok
15 minutter

Scampiwok med østerssaus

Woksausen Oyster spring onion tilsettes etter woken er ferdig, og trenger kun å varmes opp. Dette gir enkle og smakfulle retter på rekordtid.

5 (1 vurdering)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Scampiwok med østerssaus

15 min

Kok nudler etter anvisning på pakken. Skyll i kaldt vann og sett til side.

Varm opp olje i en stor stekepanne eller wokpanne på høy varme og ha i scampiene. Stek scampiene i 3-4 minutter, til de er lett gylne. Ha den stekte scampien over på en tallerken og sett til side.

Kutt paprika i strimler, gulrot i skiver og del minimaisen i to.

Ha grønnsakene i woken og stek i 2-3 minutter. Hell Blue Dragon Oyster woksaus over grønnsakene og fres ytterligere i et par sekunder.

Tilsett scampi og nudler i woken. Bland godt til alt er gjennomvarmt. Topp med frisk koriander og sesamfrø.

Næringsinnhold pr 100 gram

103,4 kcal
Proteiner 7,9 gram 28,9 %
Fett 0,5 gram 1,7 %
Karbohydrater 16,3 gram 60 %
Fiber 1,3 gram 4,9 %
Salt 1,3 gram 4,6 %

Produkter i oppskriften

Blue Dragon eggnudler

Blue Dragon eggnudler

Eggnudlene er laget etter en tradisjonell kinesisk oppskrift. De er tørket i individuelle porsjoner for å gjøre matlagningen enkel.

Blue Dragon Oyster Spring onion

Blue Dragon Oyster & Spring Onion woksaus

En mild men smakfull saus med vårløk og hint av hvitløk og ingefær.

Mer fra Blue Dragon