Vi bruker cookies.

Les mer
I samarbeid med Blue Dragon
scampiwok med østerssaus
Enkelt Asiatisk Wok
15 minutter

Scampiwok med østerssaus

Woksausen Oyster spring onion tilsettes etter woken er ferdig, og trenger kun å varmes opp. Dette gir enkle og smakfulle retter på rekordtid.

3,5 (8 vurderinger)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Scampiwok med østerssaus

15 min

Kok nudler etter anvisning på pakken. Skyll i kaldt vann og sett til side.

Varm opp olje i en stor stekepanne eller wokpanne på høy varme og ha i scampiene. Stek scampiene i 3-4 minutter, til de er lett gylne. Ha den stekte scampien over på en tallerken og sett til side.

Kutt paprika i strimler, gulrot i skiver og del minimaisen i to.

Ha grønnsakene i woken og stek i 2-3 minutter. Hell Blue Dragon Oyster woksaus over grønnsakene og fres ytterligere i et par sekunder.

Tilsett scampi og nudler i woken. Bland godt til alt er gjennomvarmt. Topp med frisk koriander og sesamfrø.

Næringsinnhold pr 100 gram

103,4 kcal
Proteiner 7,9 gram 28,9 %
Fett 0,5 gram 1,7 %
Karbohydrater 16,3 gram 60 %
Fiber 1,3 gram 4,9 %
Salt 1,3 gram 4,6 %

Produkter i oppskriften

Blue Dragon eggnudler

Blue Dragon eggnudler

Eggnudlene er laget etter en tradisjonell kinesisk oppskrift. De er tørket i individuelle porsjoner for å gjøre matlagningen enkel.

Blue Dragon Oyster Spring onion

Blue Dragon Oyster & Spring Onion woksaus

En mild men smakfull saus med vårløk og hint av hvitløk og ingefær.

Mer fra Blue Dragon