Scampiwok med østerssaus
Woksausen Oyster spring onion tilsettes etter woken er ferdig, og trenger kun å varmes opp. Dette gir enkle og smakfulle retter på rekordtid.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Scampiwok med østerssaus
15 minKok nudler etter anvisning på pakken. Skyll i kaldt vann og sett til side.
Varm opp olje i en stor stekepanne eller wokpanne på høy varme og ha i scampiene. Stek scampiene i 3-4 minutter, til de er lett gylne. Ha den stekte scampien over på en tallerken og sett til side.
Kutt paprika i strimler, gulrot i skiver og del minimaisen i to.
Ha grønnsakene i woken og stek i 2-3 minutter. Hell Blue Dragon Oyster woksaus over grønnsakene og fres ytterligere i et par sekunder.
Tilsett scampi og nudler i woken. Bland godt til alt er gjennomvarmt. Topp med frisk koriander og sesamfrø.
Næringsinnhold pr 100 gram
103,4 kcalProdukter i oppskriften
Blue Dragon eggnudler
Eggnudlene er laget etter en tradisjonell kinesisk oppskrift. De er tørket i individuelle porsjoner for å gjøre matlagningen enkel.
Blue Dragon Oyster & Spring Onion woksaus
En mild men smakfull saus med vårløk og hint av hvitløk og ingefær.