I samarbeid med Ybarra
Gambas al pil pil
Enkelt Reker Tapas
25 minutter

Gambas al pilpil

Gambas al pilpil er en tapasklassiker du kan lage med både scampi og reker. Tilpass smaken med mengden hvitløk og chili.

3,9 (39 vurderinger)

Antall porsjoner

Velg tilpasninger

Ingredienser

Slik gjør du

Gambas al pilpil

25 min

Varm opp Ybarra olivenolje i en stekepanne på middels varme.

Ha i hvitløk, chiliflak og paprikapulver, og stek i ca. 1 minutt til krydrene gir fra seg aroma.

Skru opp til sterk varme, og ha i reker/scampi og sitronsaft.

Rør godt og stek i ca. 1-3 minutter, til rekene er rosa, men fortsatt spenstige.

Smak til med salt og pepper, og server gjerne med litt finhakket persille.

Næringsinnhold pr 100 gram

165,8 kcal
Proteiner 20 gram 63,7 %
Fett 9,2 gram 29,4 %
Karbohydrater 0,6 gram 1,9 %
Fiber 0,3 gram 0,9 %
Salt 1,3 gram 4 %

Produkter i oppskriften

Ybarra Olivenolje

Ybarra Olivenolje

Myk og mild olivensmak. Ypperlig til steking, baking, ovnsbakt og det meste!

Mer fra Ybarra