
Hjemmelagde kyllingnuggets
Hjemmelagde kyllingnuggets med sprø panering og saftig kylling. En klassiker som smaker ekstra godt når du lager den selv.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Kyllingnugget
30 minSkjær kyllingen i biter i ønsket størrelse.
Forbered 3 skåler/boller. Én skål med mel, én med pisket egg og én med griljermel.
Varm opp Ybarra solsikkeolje i kjele til 180°C.
Vend kyllingbitene i mel, så i pisket egg, og til slutt i griljermel.
Friter kyllingnuggetsene i 4–5 minutter til de er gylne og gjennomstekte.
Dryss over salt og server med sitronbåter og valgfri dip, f.eks. Ybarra aioli blandet med litt srirachasaus.
Næringsinnhold pr 100 gram
186,6 kcalProdukter i oppskriften

Ybarra solsikkeolje
Smaknøytral olje, ypperlig til steking. High Oleic solsikkeolje har en gunstig fettsyresammensetning som likner mer på olivenolje sammenliknet med vanlig solsikkeolje.

Ybarra Alioli
Ybarra Alioli er en autentisk spansk alioli med fyldig konsistens, på delikate glass.