Enkelt
Reker
Tapas
25 minutter
Gambas al ajillo (reker i hvitløksolje)
Gambas al ajillo, eller reker i hvitløksolje, er en svært populær tapasrett. Du kan lage den enten med hele reker eller ferdig pillede reker.
3,9
(24 vurderinger)
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Reker i hvitløksolje
25 minFinhakk hvitløk og chili.
Varm opp YBARRA olivenolje på middels varme. Stek hvitløk og chili til hvitløken er myk og gyllen.
Tilsett reker, enten hele eller ferdig pillede, og press over sitronsaft. La rekene bli varme og server. Topp gjerne med finhakket persille.
Næringsinnhold pr 100 gram
157,9 kcal
Proteiner
18,9 gram
62,4 %
Fett
8,5 gram
28,2 %
Karbohydrater
1,3 gram
4,4 %
Fiber
0,3 gram
1,1 %
Salt
1,2 gram
3,9 %
Produkter i oppskriften
Ybarra Olivenolje
Myk og mild olivensmak. Ypperlig til steking, baking, ovnsbakt og det meste!