Vi bruker cookies.

Les mer
I samarbeid med Ybarra
Gambas al ajillo reker i hvitløksolje
Enkelt Reker Tapas
25 minutter

Gambas al ajillo (reker i hvitløksolje)

Gambas al ajillo, eller reker i hvitløksolje, er en svært populær tapasrett. Du kan lage den enten med hele reker eller ferdig pillede reker.

4,2 (6 vurderinger)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Reker i hvitløksolje

25 min

Finhakk hvitløk og chili.

Varm opp YBARRA olivenolje på middels varme. Stek hvitløk og chili til hvitløken er myk og gyllen.

Tilsett reker, enten hele eller ferdig pillede, og press over sitronsaft. La rekene bli varme og server. Topp gjerne med finhakket persille.

Næringsinnhold pr 100 gram

157,9 kcal
Proteiner 18,9 gram 62,4 %
Fett 8,5 gram 28,2 %
Karbohydrater 1,3 gram 4,4 %
Fiber 0,3 gram 1,1 %
Salt 1,2 gram 3,9 %

Produkter i oppskriften

Ybarra Olivenolje

Ybarra Olivenolje

Myk og mild olivensmak. Ypperlig til steking, baking, ovnsbakt og det meste!

Mer fra Ybarra