Stekt kylling med spinat og fetaostkrem
Denne kyllingen med fetaostkrem er en lun og smaksrik rett, som passer like bra til festlige lag som til helgemiddagen.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Glaserte valnøtter
5 minVarm opp en dypbunnet stekepanne på middels varme. Tilsett valnøttene og rist til de er gylne. Tilsett honning og YBARRA olivenolje i pannen, rør rundt og sett til side.
Fetaostkrem
5 minSmuldre fetaost og rør inn kremost til fetaostkrem. Tilsett YBARRA Ex. Virgin Seleccion og smak til med salt og pepper.
Kylling
10 minVarm opp YBARRA olivenolje på middels varme og stek kyllingfilet på middels varme i 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, legg på lokk og etterstek filetene i ca. 5-10 minutter, til de er gjennomstekte. Dryss over salt og pepper og sett til side.
Sitronvinaigrette
5 minRør sammen YBARRA Ex. Virgin Seleccion, honning og sitronsaft til en vinaigrette.
Spinatsalat
5 minSkyll spinat og ruccola og bland sammen. Fordel salaten over i porsjonsskåler.
Skjær kyllingen i skiver med ønsket tykkelse og topp salaten med kyllingskiver, fetaostkrem, granateplekjerner, frisk basilikum og glaserte valnøtter. Dryss over sitronvinaigrette.
Næringsinnhold pr 100 gram
229,1 kcalProdukter i oppskriften
Ybarra Olivenolje
Myk og mild olivensmak. Ypperlig til steking, baking, ovnsbakt og det meste!
Ybarra Extra Virgin Olivenolje
Krydret aroma og balansert smak. Utmerket til salater, syltet agurk, fisk og gazpacho. Prøv som topping på stekt eller grillet kjøtt. Anbefales av LHL.