Arroz con pollo
Arroz con pollo betyr "ris med kylling" på spansk, og er en klassisk "alt i ett"-rett der hele middagen lages i den samme stekepannen.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Arroz con pollo
50 minFinhakk løk og hvitløk. Skjær paprika i passe store biter.
Krydre kyllinglårene med salt og pepper, og gni det godt inn i kyllingskinnet.
Varm opp YBARRA olivenolje på middels varme i en dyp stekepanne. Ha i kyllinglårene og stek til de er gylne, ca. 5 minutter på hver side.
Ta ut kyllinglårene og sett til side. Reduser varmen på stekepannen og ha i løk og hvitløk i stekepannen. Stek under omrøring til løken er myk og gyllen, ca. 5 minutter.
Tilsett risottoris, hakkede tomater, safran, tomatpuré, kyllinglår og kyllingbuljong. Kok opp og la retten småkoke i 20 minutter, til risen er myk.
Mot slutten av koketiden tilsetter du paprika og revet parmesan. Smak til med limesaft, salt og pepper.
Dryss over finhakket persille og revet parmesan ved servering og nyt!
Næringsinnhold pr 100 gram
105,6 kcalProdukter i oppskriften
Ybarra Olivenolje
Myk og mild olivensmak. Ypperlig til steking, baking, ovnsbakt og det meste!