Vi bruker cookies.

Les mer
I samarbeid med Blue Dragon
satay kyllingwok fra Blue Dragon
Enkelt Asiatisk Wok
40 minutter

Satay kyllingwok

Satay er en fyldig og smakfull peanøttsaus fra Indonesia. Slik lager du deilig kylling satay på rekordtid hjemme på kjøkkenet.

5 (1 vurdering)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Satay kyllingwok

40 min

Kutt kyllingfileten i terninger og ha over i en bolle. Vend inn halve posen med Blue Dragon Satay woksaus. Ha over plast og la marinere i kjøleskapet, ca. 20-25 minutter. Om du ønsker, kan du også tre kyllingen på grillspyd for å tilberede den på grillen.

Kutt vårløk i ringer og paprika i strimler. Sett til side.

Tilbered risen etter anvisning på pakningen.

Varm opp olje i en stekepanne eller wokpanne på høy varme.

Stek kyllingen på høy varme i ca. 2-3 minutter, til kyllingen er gyllenbrun på begge sider. Ta kyllingen ut av wokpannen og sett til side. Alternativt kan du grille kyllingspyd utendørs.

Tilsett grønnsakene i wokpannen og stek alt i et par minutter på like høy varme.

Skru ned varmen før du heller over resten av Blue Dragon Satay woksaus. Rør om et lite minutt til alt er gjennomvarmt.

Server woken med nykokt ris, frisk koriander, limebåter og grovhakkede peanøtter.

Næringsinnhold pr 100 gram

172,3 kcal
Proteiner 11 gram 26,6 %
Fett 1,8 gram 4,3 %
Karbohydrater 27,8 gram 67,3 %
Fiber 0,5 gram 1,3 %
Salt 0,2 gram 0,6 %

Produkter i oppskriften

Blue Dragon Satay woksauce

Blue Dragon Satay woksaus

En satay woksaus med peanøtter og soyasaus.

Mer fra Blue Dragon