Chop Suey med kylling
Følg denne fremgangsmåten for å lage en perfekt wok med Chop Suey hver eneste gang! Her lager vi den med kylling.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Chop Suey med kylling
20 minKutt kyllingen i strimler og sett til side.
Del minimais i to, paprika i strimler og gulrøttene i skiver. Sett til side.
Tilbered nudlene etter anvisning på pakken.
Varm opp olje i en wok- eller stekepanne på høy varme og stek kyllingen gyllen på begge sider, ca. 2-3 minutter. Ta kyllingen ut av pannen og sett til side.
Ha i grønnsakene og wok disse på like høy varme i et par minutter.
Skru ned varmen og ha kyllingen tilbake i pannen. Tilsett Blue Dragon Chop Suey woksaus og nudler. Rør om og la småputre til alt er gjennomvarmt, ca. 2-3 minutter.
Server woken med frisk koriander og lime.
Næringsinnhold pr 100 gram
118,9 kcalProdukter i oppskriften
Blue Dragon eggnudler
Eggnudlene er laget etter en tradisjonell kinesisk oppskrift. De er tørket i individuelle porsjoner for å gjøre matlagningen enkel.
Blue Dragon Chop Suey woksaus
Typisk kinesisk saus med mørk soyasaus, løk, hvitløk og ingefær.