I samarbeid med Blue Dragon
Middagstallerken med chop suey
Enkelt Asiatisk Kylling
20 minutter

Chop Suey med kylling

Følg denne fremgangsmåten for å lage en perfekt wok med Chop Suey hver eneste gang! Her lager vi den med kylling.

3,3 (9 vurderinger)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Chop Suey med kylling

20 min

Kutt kyllingen i strimler og sett til side.

Del minimais i to, paprika i strimler og gulrøttene i skiver. Sett til side.

Tilbered nudlene etter anvisning på pakken.

Varm opp olje i en wok- eller stekepanne på høy varme og stek kyllingen gyllen på begge sider, ca. 2-3 minutter. Ta kyllingen ut av pannen og sett til side.

Ha i grønnsakene og wok disse på like høy varme i et par minutter.

Skru ned varmen og ha kyllingen tilbake i pannen. Tilsett Blue Dragon Chop Suey woksaus og nudler. Rør om og la småputre til alt er gjennomvarmt, ca. 2-3 minutter.

Server woken med frisk koriander og lime.

Næringsinnhold pr 100 gram

118,9 kcal
Proteiner 10,8 gram 36,8 %
Fett 1,3 gram 4,3 %
Karbohydrater 15,3 gram 52 %
Fiber 1,4 gram 4,7 %
Salt 0,6 gram 2,1 %

Produkter i oppskriften

Blue Dragon eggnudler

Blue Dragon eggnudler

Eggnudlene er laget etter en tradisjonell kinesisk oppskrift. De er tørket i individuelle porsjoner for å gjøre matlagningen enkel.

Blue Dragon Chop suey woksauce

Blue Dragon Chop Suey woksaus

Typisk kinesisk saus med mørk soyasaus, løk, hvitløk og ingefær.

Mer fra Blue Dragon