Vi bruker cookies.

Les mer
I samarbeid med Blue Dragon
Middagstallerken med chop suey
Enkelt Asiatisk Kylling
20 minutter

Chop Suey med kylling

Følg denne fremgangsmåten for å lage en perfekt wok med Chop Suey hver eneste gang! Her lager vi den med kylling.

5 (1 vurdering)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Chop Suey med kylling

20 min

Kutt kyllingen i strimler og sett til side.

Del minimais i to, paprika i strimler og gulrøttene i skiver. Sett til side.

Tilbered nudlene etter anvisning på pakken.

Varm opp olje i en wok- eller stekepanne på høy varme og stek kyllingen gyllen på begge sider, ca. 2-3 minutter. Ta kyllingen ut av pannen og sett til side.

Ha i grønnsakene og wok disse på like høy varme i et par minutter.

Skru ned varmen og ha kyllingen tilbake i pannen. Tilsett Blue Dragon Chop Suey woksaus og nudler. Rør om og la småputre til alt er gjennomvarmt, ca. 2-3 minutter.

Server woken med frisk koriander og lime.

Næringsinnhold pr 100 gram

118,9 kcal
Proteiner 10,8 gram 36,8 %
Fett 1,3 gram 4,3 %
Karbohydrater 15,3 gram 52 %
Fiber 1,4 gram 4,7 %
Salt 0,6 gram 2,1 %

Produkter i oppskriften

Blue Dragon eggnudler

Blue Dragon eggnudler

Eggnudlene er laget etter en tradisjonell kinesisk oppskrift. De er tørket i individuelle porsjoner for å gjøre matlagningen enkel.

Blue Dragon Chop suey woksauce

Blue Dragon Chop Suey woksaus

Typisk kinesisk saus med mørk soyasaus, løk, hvitløk og ingefær.

Mer fra Blue Dragon