Enkelt
Indisk
Kylling
45 minutter
Kyllingcurry med peanøtter og kokos
En enkel og rask kyllingcurry som krever minimalt med innsats, men har alle de gode smakene.
4,8
(6 vurderinger)
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Kyllingcurry
40 minKutt vårløk i ringer og paprika i små terninger.
Varm opp sesamoljen i en stekepanne på middels varme.
Tilsett kyllingen og fres i 3 minutter på hver side, til den er gyllen på begge sider. Sett til side.
Tilsett vårløk og paprika i pannen. La surre i 3-4 minutter. Ha i Patak’s Creamy Coconut and Peanut-saus og småkok 2-3 minutter mens du rører.
Tilsett kyllinglårene og kok under lokk til kyllingen er gjennomstekt, minst 30 minutter.
Tilbehør
5 minServer med kokt basmatiris og naanbrød. Topp med frisk koriander og grovhakkede peanøtter.
Næringsinnhold pr 100 gram
162,1 kcal
Proteiner
8,7 gram
33,8 %
Fett
12,1 gram
46,7 %
Karbohydrater
4,4 gram
17 %
Fiber
0,3 gram
1,2 %
Salt
0,3 gram
1,3 %
Produkter i oppskriften
Patak's Creamy Coconut & Peanut Sauce
Tykk og kremet saus med den nydelige kombinasjonen av kokosmelk, peanøtter, mandler og kardemomme.