Enkelt
Indisk
Kylling
45 minutter
Kyllingcurry med peanøtter og kokos
En enkel og rask kyllingcurry som krever minimalt med innsats, men har alle de gode smakene.
5
(5 vurderinger)
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Kyllingcurry
40 minKutt vårløk i ringer og paprika i små terninger.
Varm opp sesamoljen i en stekepanne på middels varme.
Tilsett kyllingen og fres i 3 minutter på hver side, til den er gyllen på begge sider. Sett til side.
Tilsett vårløk og paprika i pannen. La surre i 3-4 minutter. Ha i Patak’s Creamy Coconut and Peanut-saus og småkok 2-3 minutter mens du rører.
Tilsett kyllinglårene og kok under lokk til kyllingen er gjennomstekt, minst 30 minutter.
Tilbehør
5 minServer med kokt basmatiris og naanbrød. Topp med frisk koriander og grovhakkede peanøtter.
Næringsinnhold pr 100 gram
162,1 kcal
Proteiner
8,7 gram
33,8 %
Fett
12,1 gram
46,7 %
Karbohydrater
4,4 gram
17 %
Fiber
0,3 gram
1,2 %
Salt
0,3 gram
1,3 %
Produkter i oppskriften
Patak's Creamy Coconut & Peanut Sauce
Tykk og kremet saus med den nydelige kombinasjonen av kokosmelk, peanøtter, mandler og kardemomme.