Vi bruker cookies.

Les mer
I samarbeid med Patak's
Pataks kyllingcurry
Enkelt Indisk Kylling
45 minutter

Kyllingcurry med peanøtter og kokos

En enkel og rask kyllingcurry som krever minimalt med innsats, men har alle de gode smakene.

5 (3 vurderinger)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Kyllingcurry

40 min

Kutt vårløk i ringer og paprika i små terninger.

Varm opp sesamoljen i en stekepanne på middels varme.

Tilsett kyllingen og fres i 3 minutter på hver side, til den er gyllen på begge sider. Sett til side.

Tilsett vårløk og paprika i pannen. La surre i 3-4 minutter. Ha i Patak’s Creamy Coconut and Peanut-saus og småkok 2-3 minutter mens du rører.

Tilsett kyllinglårene og kok under lokk til kyllingen er gjennomstekt, minst 30 minutter.

Tilbehør

5 min

Server med kokt basmatiris og naanbrød. Topp med frisk koriander og grovhakkede peanøtter.

Næringsinnhold pr 100 gram

162,1 kcal
Proteiner 8,7 gram 33,8 %
Fett 12,1 gram 46,7 %
Karbohydrater 4,4 gram 17 %
Fiber 0,3 gram 1,2 %
Salt 0,3 gram 1,3 %

Produkter i oppskriften

Creamy coconut peanut sauce

Patak's Creamy Coconut & Peanut Sauce

Tykk og kremet saus med den nydelige kombinasjonen av kokosmelk, peanøtter, mandler og kardemomme.

Mer fra Patak's