Vi bruker cookies.

Les mer
I samarbeid med Patak's
Tikka masala i en skål med ris og naanbrød
Enkelt Indisk Kylling
25 minutter

Enkel Tikka Masala

Tikka Masala er kanskje den mest kjente indiske retten. Her får du en enkel og rask måte å lage en smakfull middag på.

4,2 (5 vurderinger)

Antall porsjoner

Velg tilpasninger

Ingredienser

Slik gjør du

Tikka Masala

25 min

Finhakk rødløk og del opp kyllingen i strimler.

Varm opp oljen i en stekepanne eller gryte på middels varme og tilsett rødløken.

Stek rødløken i 2 minutter. Tilsett kyllingstrimlene og stek til kyllingen har fått en lett brunet overflate.

Tilsett cherrytomater og Patak’s Tikka Masala Cooking Sauce.

Sett på lokk og la det småkoke i 15 minutter.

Rør innimellom så ikke sausen svir i bunnen av gryten eller pannen.

Dryss over finhakket koriander ved servering. Server sammen med kokt basmatiris og naanbrød.

Grovhakk paprika, sjampinjong, squash og brokkoli.

Ha olje i stekepanne eller gryte på middels varme. Ha i paprika og sjampinjonger, og stek i ca. 2 minutter.

Tilsett squash og brokkoli.

Hell over hele glasset med Patak’s Tikka Masala Cooking Sauce.

La retten småkoke under lokk i 20 minutter.

Server med finhakket koriander, kokt basmatiris og naanbrød.

Næringsinnhold pr 100 gram

95,3 kcal
Proteiner 7,7 gram 32,3 %
Fett 0,8 gram 3,2 %
Karbohydrater 13,8 gram 58,3 %
Fiber 0,9 gram 3,8 %
Salt 0,5 gram 2,3 %

Produkter i oppskriften

Tikka Masala Sauce

Patak's Tikka Masala Sauce

En krydret tomatsaus med hint av sitron og koriander. Denne sausen er den mest berømte fra det indiske kjøkken, og med sin deilige smak er det kanskje ikke så rart.

Mer fra Patak's