
Enkel Tikka Masala
Tikka Masala er kanskje den mest kjente indiske retten. Her får du en enkel og rask måte å lage en smakfull middag på.
Antall porsjoner
Velg tilpasninger
Ingredienser
Slik gjør du
Tikka Masala
25 minFinhakk rødløk og del opp kyllingen i strimler.
Varm opp oljen i en stekepanne eller gryte på middels varme og tilsett rødløken.
Stek rødløken i 2 minutter. Tilsett kyllingstrimlene og stek til kyllingen har fått en lett brunet overflate.
Tilsett cherrytomater og Patak’s Tikka Masala Cooking Sauce.
Sett på lokk og la det småkoke i 15 minutter.
Rør innimellom så ikke sausen svir i bunnen av gryten eller pannen.
Dryss over finhakket koriander ved servering. Server sammen med kokt basmatiris og naanbrød.
Grovhakk paprika, sjampinjong, squash og brokkoli.
Ha olje i stekepanne eller gryte på middels varme. Ha i paprika og sjampinjonger, og stek i ca. 2 minutter.
Tilsett squash og brokkoli.
Hell over hele glasset med Patak’s Tikka Masala Cooking Sauce.
La retten småkoke under lokk i 20 minutter.
Server med finhakket koriander, kokt basmatiris og naanbrød.
Næringsinnhold pr 100 gram
95,3 kcalProdukter i oppskriften

Patak's Tikka Masala Sauce
En krydret tomatsaus med hint av sitron og koriander. Denne sausen er den mest berømte fra det indiske kjøkken, og med sin deilige smak er det kanskje ikke så rart.