Vi bruker cookies.

Les mer
I samarbeid med Patak's
Tikka masala i en skål med ris og naanbrød
Enkelt Indisk Kylling
25 minutter

Enkel Tikka Masala

Tikka Masala er kanskje den mest kjente indiske retten. Her får du en enkel og rask måte å lage en smakfull middag på.

5 (2 vurderinger)

Antall porsjoner

Velg tilpasninger

Ingredienser

Slik gjør du

Tikka Masala

25 min

Finhakk rødløk og del opp kyllingen i strimler.

Varm opp oljen i en stekepanne eller gryte på middels varme og tilsett rødløken.

Stek rødløken i 2 minutter. Tilsett kyllingstrimlene og stek til kyllingen har fått en lett brunet overflate.

Tilsett cherrytomater og Patak’s Tikka Masala Cooking Sauce.

Sett på lokk og la det småkoke i 15 minutter.

Rør innimellom så ikke sausen svir i bunnen av gryten eller pannen.

Dryss over finhakket koriander ved servering. Server sammen med kokt basmatiris og naanbrød.

Grovhakk paprika, sjampinjong, squash og brokkoli.

Ha olje i stekepanne eller gryte på middels varme. Ha i paprika og sjampinjonger, og stek i ca. 2 minutter.

Tilsett squash og brokkoli.

Hell over hele glasset med Patak’s Tikka Masala Cooking Sauce.

La retten småkoke under lokk i 20 minutter.

Server med finhakket koriander, kokt basmatiris og naanbrød.

Næringsinnhold pr 100 gram

95,3 kcal
Proteiner 7,7 gram 32,3 %
Fett 0,8 gram 3,2 %
Karbohydrater 13,8 gram 58,3 %
Fiber 0,9 gram 3,8 %
Salt 0,5 gram 2,3 %

Produkter i oppskriften

Tikka Masala Sauce

Patak's Tikka Masala Sauce

En herlig krydret tomatsaus med hint av sitron og koriander. Den mest berømte av alle indiske retter.

Mer fra Patak's