
Enkel Tikka Masala
Tikka Masala er kanskje den mest kjente indiske retten. Her får du en enkel og rask måte å lage en smakfull middag på.
Antall porsjoner
Velg tilpasninger
Ingredienser
Slik gjør du
Tikka Masala
25 minFinhakk rødløk og del opp kyllingen i strimler.
Varm opp oljen i en stekepanne eller gryte på middels varme og tilsett rødløken.
Stek rødløken i 2 minutter. Tilsett kyllingstrimlene og stek til kyllingen har fått en lett brunet overflate.
Tilsett cherrytomater og Patak’s Tikka Masala Cooking Sauce.
Sett på lokk og la det småkoke i 15 minutter.
Rør innimellom så ikke sausen svir i bunnen av gryten eller pannen.
Dryss over finhakket koriander ved servering. Server sammen med kokt basmatiris og naanbrød.
Grovhakk paprika, sjampinjong, squash og brokkoli.
Ha olje i stekepanne eller gryte på middels varme. Ha i paprika og sjampinjonger, og stek i ca. 2 minutter.
Tilsett squash og brokkoli.
Hell over hele glasset med Patak’s Tikka Masala Cooking Sauce.
La retten småkoke under lokk i 20 minutter.
Server med finhakket koriander, kokt basmatiris og naanbrød.
Næringsinnhold pr 100 gram
95,3 kcalProdukter i oppskriften

Patak's Tikka Masala Sauce
En herlig krydret tomatsaus med hint av sitron og koriander. Den mest berømte av alle indiske retter.