Vi bruker cookies.

Les mer
I samarbeid med Patak's
Pataks kylling med mango
Middels Indisk Kylling
40 minutter

Kylling med mango og ingefær

En smakfull og lettkrydret kyllingrett. Servert med en frisk og saftig mangosalat.

4,5 (6 vurderinger)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Kylling

35 min

Finhakk eller riv ingefær. Bland sammen Pataks Tikka Masala Curry Paste, yoghurt, halvparten av ingefæren, sitronsaft og sitronskall i en bolle.

Hell marinaden over kyllingen og mariner i minst 15 minutter.

Varm opp en stekepanne med litt olivenolje på middels varme. Stek kyllingen til den er gjennomstekt. Ca. 3 minutter på hver side på middels sterk varme, og så ca. 10 minutter under lokk på lav varme.

Server kyllingen med mangosalat, hjertesalat og naanbrød.

Mangosalat

5 min

Kutt mango i terninger og finhakk rødløk. Tilsett resten av ingefæren, sitronsaft og sitronskall, og bland alt sammen.

Smak til med salt og pepper, og dryss over frisk koriander.

Næringsinnhold pr 100 gram

85 kcal
Proteiner 12,4 gram 64 %
Fett 1,9 gram 9,8 %
Karbohydrater 4,1 gram 21,4 %
Fiber 0,7 gram 3,7 %
Salt 0,2 gram 1 %

Produkter i oppskriften

Tikka Masala Curry Paste

Patak's Tikka Masala Curry Paste

Krydderpaste som blander autentisk krydder med smak av sitron, koriander, paprika, spisskummin og søt tamarind. Den er mild i styrke og brukes sammen med yoghurt for å marinere kjøtt eller som basis for en gryterett.

Mer fra Patak's