Kylling med mango og ingefær
En smakfull og lettkrydret kyllingrett. Servert med en frisk og saftig mangosalat.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Kylling
35 minFinhakk eller riv ingefær. Bland sammen Pataks Tikka Masala Curry Paste, yoghurt, halvparten av ingefæren, sitronsaft og sitronskall i en bolle.
Hell marinaden over kyllingen og mariner i minst 15 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olivenolje på middels varme. Stek kyllingen til den er gjennomstekt. Ca. 3 minutter på hver side på middels sterk varme, og så ca. 10 minutter under lokk på lav varme.
Server kyllingen med mangosalat, hjertesalat og naanbrød.
Mangosalat
5 minKutt mango i terninger og finhakk rødløk. Tilsett resten av ingefæren, sitronsaft og sitronskall, og bland alt sammen.
Smak til med salt og pepper, og dryss over frisk koriander.
Næringsinnhold pr 100 gram
85 kcalProdukter i oppskriften
Patak's Tikka Masala Curry Paste
Krydderpaste som blander autentisk krydder med smak av sitron, koriander, paprika, spisskummin og søt tamarind. Den er mild i styrke og brukes sammen med yoghurt for å marinere kjøtt eller som basis for en gryterett.