Vi bruker cookies.

Les mer
I samarbeid med Patak's
kylling tandoori med naanbrød og ris
Enkelt Kylling Indisk
20 minutter

Enkel Tandoori-kylling

Denne tandoori-kyllingen er laget med en deilig indisk middagssaus med smak av gurkemeie, koriander og spisskummen.

5 (1 vurdering)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Tandoori-kylling

20 min

Del kyllingfileten i strimler.

Varm opp olje i en stekepanne på middel høy varme.

Stek kyllingen i 5-7 minutter.

Ha i Patak's Tandoori Cooking Sauce og la det småkoke på lav varme til kyllingen er gjennomstekt.

Server med kokt basmatiris, naanbrød og Patak's Mango Chutney.

Næringsinnhold pr 100 gram

106,7 kcal
Proteiner 14,4 gram 64,5 %
Fett 3,5 gram 15,7 %
Karbohydrater 4,1 gram 18,2 %
Fiber 0 gram 0 %
Salt 0,3 gram 1,6 %

Produkter i oppskriften

Tandoori Sauce

Patak's Tandoori Sauce

Mild og deilig indisk middagssaus med smak av gurkemeie, koriander og spisskummen.

Sweet Mango Chutney

Patak's Sweet Mango Chutney

En søt og fyldig chutney. Tradisjonelt servert som tilbehør på det indiske bordet, men passer også godt til salater og sandwicher. Bland i rømme for dipp.

Mer fra Patak's