Enkelt
Kylling
Indisk
20 minutter
Enkel Tandoori-kylling
Denne tandoori-kyllingen er laget med en deilig indisk middagssaus med smak av gurkemeie, koriander og spisskummen.
3,6
(11 vurderinger)
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Tandoori-kylling
20 minDel kyllingfileten i strimler.
Varm opp olje i en stekepanne på middel høy varme.
Stek kyllingen i 5-7 minutter.
Ha i Patak's Tandoori Cooking Sauce og la det småkoke på lav varme til kyllingen er gjennomstekt.
Server med kokt basmatiris, naanbrød og Patak's Mango Chutney.
Næringsinnhold pr 100 gram
106,7 kcal
Proteiner
14,4 gram
64,5 %
Fett
3,5 gram
15,7 %
Karbohydrater
4,1 gram
18,2 %
Fiber
0 gram
0 %
Salt
0,3 gram
1,6 %
Produkter i oppskriften
Patak's Tandoori Sauce
Mild og deilig indisk middagssaus med smak av gurkemeie, koriander og spisskummen.
Patak's Sweet Mango Chutney
En søt og fyldig chutney. Tradisjonelt servert som tilbehør på det indiske bordet, men passer også godt til salater og sandwicher. Bland i rømme for dipp.