
Enkelt
Kylling
Indisk
30 minutter
Korma med kylling
En mild kyllingrett med den herlige smaken av korma med aromatiske kryddere og kokos.
3,5
(4 vurderinger)
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Korma
30 minFinhakk løken og del kyllingfileten i strimler.
Varm opp olje i en stekepanne på middels høy varme. Stek løken til den er myk og blank. Tilsett kyllingbitene og brun dem raskt i pannen.
Tilsett Patak’s Korma Cooking Sauce. Ha på lokk og la det småkoke til kyllingen er gjennomstekt, ca. 15 minutter.
Server med kokt basmatiris, naanbrød og finhakket koriander.
Næringsinnhold pr 100 gram
113,6 kcal
Proteiner
12 gram
55 %
Fett
4,8 gram
21,9 %
Karbohydrater
4,5 gram
20,5 %
Fiber
0,3 gram
1,2 %
Salt
0,3 gram
1,4 %
Produkter i oppskriften

Patak's Korma Sauce
Kremet saus med kokos, ingefær og koriander. Denne har en delikat smak, og er derfor lett å like.