I samarbeid med Patak's
kylling korma med ris og naanbrød
Enkelt Kylling Indisk
30 minutter

Korma med kylling

En mild kyllingrett med den herlige smaken av korma med aromatiske kryddere og kokos.

3,4 (5 vurderinger)

Antall porsjoner

Velg tilpasninger

Ingredienser

Slik gjør du

Korma

30 min

Finhakk løken og del kyllingfileten i strimler.

Varm opp olje i en stekepanne på middels høy varme. Stek løken til den er myk og blank. Tilsett kyllingbitene og brun dem raskt i pannen.

Tilsett Patak’s Korma Cooking Sauce. Ha på lokk og la det småkoke til kyllingen er gjennomstekt, ca. 15 minutter.

Server med kokt basmatiris, naanbrød og finhakket koriander.

Finhakk løk og kutt kyllingen i biter. Sett til side.

Varm opp en tykkbunnet stekepanne eller gryte på middels-høy varme med litt olje.

Fres løken til den er myk og blank, ca. 2 minutter.

Tilsett kyllingbitene og stek til det har fått en gylden stekeskorpe. Sett til side.

Tilsett Patak’s Korma Paste Pots og vann. La surre på middels varme til vannet har fordampet, ca. 10 minutter. Rør underveis.

Senk varmen og hell i kremfløte. La småkoke til sausen tykner. Smak til med salt, sukker og eventuelt sitronsaft.

Ha i de stekte kyllingbitene i sausen og sett på lokk. La småputre 3-4 minutter til kyllingen er gjennomstekt.

Topp med koriander og cashewnøtter. Server med basmatiris og naan.

Næringsinnhold pr 100 gram

134,7 kcal
Proteiner 9,2 gram 40,1 %
Fett 8,2 gram 35,5 %
Karbohydrater 4,8 gram 20,8 %
Fiber 0,2 gram 0,8 %
Salt 0,6 gram 2,8 %

Produkter i oppskriften

Chicken Korma Sauce

Patak's Korma Sauce

Kremet saus med kokos, ingefær og koriander. Denne har en delikat smak, og er derfor lett å like.

Pataks Korma Paste pots

Patak's Korma Paste Pot

Denne blandingen av aromatisk krydder og kokos gir en nydelig balansert Korma-rett. Pasten kommer i en praktisk pakning for to.

Mer fra Patak's