Vi bruker cookies.

Les mer
I samarbeid med Patak's
kylling korma med ris og naanbrød
Enkelt Kylling Indisk
30 minutter

Korma med kylling

En mild kyllingrett med den herlige smaken av korma med aromatiske kryddere og kokos.

3,5 (4 vurderinger)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Korma

30 min

Finhakk løken og del kyllingfileten i strimler.

Varm opp olje i en stekepanne på middels høy varme. Stek løken til den er myk og blank. Tilsett kyllingbitene og brun dem raskt i pannen.

Tilsett Patak’s Korma Cooking Sauce. Ha på lokk og la det småkoke til kyllingen er gjennomstekt, ca. 15 minutter.

Server med kokt basmatiris, naanbrød og finhakket koriander.

Næringsinnhold pr 100 gram

113,6 kcal
Proteiner 12 gram 55 %
Fett 4,8 gram 21,9 %
Karbohydrater 4,5 gram 20,5 %
Fiber 0,3 gram 1,2 %
Salt 0,3 gram 1,4 %

Produkter i oppskriften

Chicken Korma Sauce

Patak's Korma Sauce

Kremet saus med kokos, ingefær og koriander. Denne har en delikat smak, og er derfor lett å like.

Mer fra Patak's