Korma med kylling
En mild kyllingrett med den herlige smaken av korma med aromatiske kryddere og kokos.
Antall porsjoner
Velg tilpasninger
Ingredienser
Slik gjør du
Korma
30 minFinhakk løken og del kyllingfileten i strimler.
Varm opp olje i en stekepanne på middels høy varme. Stek løken til den er myk og blank. Tilsett kyllingbitene og brun dem raskt i pannen.
Tilsett Patak’s Korma Cooking Sauce. Ha på lokk og la det småkoke til kyllingen er gjennomstekt, ca. 15 minutter.
Server med kokt basmatiris, naanbrød og finhakket koriander.
Finhakk løk og kutt kyllingen i biter. Sett til side.
Varm opp en tykkbunnet stekepanne eller gryte på middels-høy varme med litt olje.
Fres løken til den er myk og blank, ca. 2 minutter.
Tilsett kyllingbitene og stek til det har fått en gylden stekeskorpe. Sett til side.
Tilsett Patak’s Korma Paste Pots og vann. La surre på middels varme til vannet har fordampet, ca. 10 minutter. Rør underveis.
Senk varmen og hell i kremfløte. La småkoke til sausen tykner. Smak til med salt, sukker og eventuelt sitronsaft.
Ha i de stekte kyllingbitene i sausen og sett på lokk. La småputre 3-4 minutter til kyllingen er gjennomstekt.
Topp med koriander og cashewnøtter. Server med basmatiris og naan.
Næringsinnhold pr 100 gram
134,7 kcalProdukter i oppskriften
Patak's Korma Sauce
Kremet saus med kokos, ingefær og koriander. Denne har en delikat smak, og er derfor lett å like.
Patak's Korma Paste Pot
Denne blandingen av aromatisk krydder og kokos gir en nydelig balansert Korma-rett. Pasten kommer i en praktisk pakning for to.