Enkelt
Kylling
Indisk
20 minutter
Enkel Butter Chicken
Butter Chicken, eller murgh makhani, er en svært populær indisk rett som kan lages på mange ulike måter. Her får du en rask og enkel oppskrift laget med ferdig saus fra Patak's.
3,8
(32 vurderinger)
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Butter Chicken
20 minDel kyllingfileten i strimler.
Varm opp olje i en stekepanne på middels høy varme. Stek kyllingen i ca. 5 minutter.
Ha i Patak's Butter Chicken Cooking Sauce og la det småkoke på lav varme til kyllingen er gjennomstekt, ca. 15 minutter.
Tilsett cherrytomater mot slutten av koketiden, og server med kokt basmatiris og naanbrød.
Næringsinnhold pr 100 gram
106 kcal
Proteiner
12 gram
58,3 %
Fett
4,8 gram
23 %
Karbohydrater
3,4 gram
16,4 %
Fiber
0,1 gram
0,6 %
Salt
0,3 gram
1,6 %
Produkter i oppskriften
Patak's Mild Butter Chicken Sauce
En fyldig saus med ekte og rik smørsmak! Med masse deilige ingredienser, er dette en av favorittene blant indiske retter.