I samarbeid med Patak's
butter chicken med naanbrød og ris
Enkelt Kylling Indisk
20 minutter

Enkel Butter Chicken

Butter Chicken, eller murgh makhani, er en svært populær indisk rett som kan lages på mange ulike måter. Her får du en rask og enkel oppskrift laget med ferdig saus fra Patak's.

3,8 (32 vurderinger)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Butter Chicken

20 min

Del kyllingfileten i strimler.

Varm opp olje i en stekepanne på middels høy varme. Stek kyllingen i ca. 5 minutter.

Ha i Patak's Butter Chicken Cooking Sauce og la det småkoke på lav varme til kyllingen er gjennomstekt, ca. 15 minutter.

Tilsett cherrytomater mot slutten av koketiden, og server med kokt basmatiris og naanbrød.

Næringsinnhold pr 100 gram

106 kcal
Proteiner 12 gram 58,3 %
Fett 4,8 gram 23 %
Karbohydrater 3,4 gram 16,4 %
Fiber 0,1 gram 0,6 %
Salt 0,3 gram 1,6 %

Produkter i oppskriften

Mild Butter chicken sauce

Patak's Mild Butter Chicken Sauce

En fyldig saus med ekte og rik smørsmak! Med masse deilige ingredienser, er dette en av favorittene blant indiske retter.

Mer fra Patak's