I samarbeid med Blue Dragon
tallerken med laks i teryaki
Enkelt Asiatisk Wok
15 minutter

Teriyaki med laks

Teriyaki er en japansk saus basert på soyasaus, sukker, mirin og sake. Den passer perfekt sammen med fet fisk som laks og wokgrønnsaker, og blir raskt en ny middagsfavoritt!

5 (1 vurdering)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Teriyaki med laks

15 min

Kutt laksefiletene i terninger og sett til side.

Del minimais i to, og gulrot, paprika og rødløk i strimler. Sett grønnsakene til side sammen med sukkerertene.

Tilbered risen etter anvisning på pakning.

Varm opp olje i en wok- eller stekepanne på høy varme, og stek laksefileten i ca. ett minutt på hver side. Ta laksen ut av pannen og sett til side.

Ha i alle grønnsakene og wok på tilsvarende høy varme i et par minutter.

Skru ned varmen og ha i laksen. Tilsett Blue Dragon Woksaus Teriyaki og rør om i 1-2 minutter.

Server wok med nykokt ris, frisk koriander, sesamfrø og limebåter.

Næringsinnhold pr 100 gram

148,9 kcal
Proteiner 7,2 gram 21,8 %
Fett 3,9 gram 11,9 %
Karbohydrater 20,7 gram 62,8 %
Fiber 1 gram 2,9 %
Salt 0,2 gram 0,5 %

Produkter i oppskriften

Blue Dragon Teriyaki woksauce

Blue Dragon Teriyaki woksaus

En rik blanding av japansk soyasaus, krydder med smak av sjø og sake.

Mer fra Blue Dragon