Teriyaki med laks
Teriyaki er en japansk saus basert på soyasaus, sukker, mirin og sake. Den passer perfekt sammen med fet fisk som laks og wokgrønnsaker, og blir raskt en ny middagsfavoritt!
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Teriyaki med laks
15 minKutt laksefiletene i terninger og sett til side.
Del minimais i to, og gulrot, paprika og rødløk i strimler. Sett grønnsakene til side sammen med sukkerertene.
Tilbered risen etter anvisning på pakning.
Varm opp olje i en wok- eller stekepanne på høy varme, og stek laksefileten i ca. ett minutt på hver side. Ta laksen ut av pannen og sett til side.
Ha i alle grønnsakene og wok på tilsvarende høy varme i et par minutter.
Skru ned varmen og ha i laksen. Tilsett Blue Dragon Woksaus Teriyaki og rør om i 1-2 minutter.
Server wok med nykokt ris, frisk koriander, sesamfrø og limebåter.
Næringsinnhold pr 100 gram
148,9 kcalProdukter i oppskriften
Blue Dragon Teriyaki woksaus
En rik blanding av japansk soyasaus, krydder med smak av sjø og sake.