Stekt laks med glasert spisskål
Stekt laks med sesongens spisskål og reddiker, sammen med en nydelig søt sennepsdressing.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Ovnsbakte småpoteter
35 minForvarm ovnen til 220 grader, over- og undervarme.
Finhakk hvitløk, timian og kruspersille. Vask potetene og vend inn med YBARRA olivenolje, timian og hvitløk. Stek potetene på midterste rille, ca. 35-40 minutter.
Søt sennepsdressing
5 minRør sammen dijonsennep, honning og YBARRA Ex.Virgin Seleccion olivenolje til en dressing.
Del spisskålen i to og pensle den inn med noe av dressingen. Ta vare på resten av dressingen til servering.
Stekt laks og glasert spisskål
10 minSkjær opp reddiker i tynne skiver. Bruk gjerne en mandolin eller en ostehøvel.
Varm opp YBARRA olivenolje i en stekepanne på middels varme og stek spisskålen til den er gyllen. Legg til side.
Varm opp litt mer YBARRA olivenolje på middels varme og stek laksen ca. 3 min på hver side. Den skal være mørkerosa i midten.
Anrett laks, spisskål og reddiker på en tallerken. Topp søt sennepsdressing og dryss over friske urter. Smak til med salt og pepper.
Næringsinnhold pr 100 gram
119,7 kcalProdukter i oppskriften
Ybarra Olivenolje
Myk og mild olivensmak. Ypperlig til steking, baking, ovnsbakt og det meste!
Ybarra Extra Virgin Olivenolje
Krydret aroma og balansert smak. Utmerket til salater, syltet agurk, fisk og gazpacho. Prøv som topping på stekt eller grillet kjøtt. Anbefales av LHL.