I samarbeid med Ybarra
Stekt laks og glasert spisskål med reddiker
Enkelt Fisk
50 minutter

Stekt laks med glasert spisskål

Stekt laks med sesongens spisskål og reddiker, sammen med en nydelig søt sennepsdressing.

5 (1 vurdering)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Ovnsbakte småpoteter

35 min

Forvarm ovnen til 220 grader, over- og undervarme.

Finhakk hvitløk, timian og kruspersille. Vask potetene og vend inn med YBARRA olivenolje, timian og hvitløk. Stek potetene på midterste rille, ca. 35-40 minutter.

Søt sennepsdressing

5 min

Rør sammen dijonsennep, honning og YBARRA Ex.Virgin Seleccion olivenolje til en dressing.

Del spisskålen i to og pensle den inn med noe av dressingen. Ta vare på resten av dressingen til servering.

Stekt laks og glasert spisskål

10 min

Skjær opp reddiker i tynne skiver. Bruk gjerne en mandolin eller en ostehøvel.

Varm opp YBARRA olivenolje i en stekepanne på middels varme og stek spisskålen til den er gyllen. Legg til side.

Varm opp litt mer YBARRA olivenolje på middels varme og stek laksen ca. 3 min på hver side. Den skal være mørkerosa i midten.

Anrett laks, spisskål og reddiker på en tallerken. Topp søt sennepsdressing og dryss over friske urter. Smak til med salt og pepper.

Næringsinnhold pr 100 gram

119,7 kcal
Proteiner 7,1 gram 32,9 %
Fett 7,2 gram 33,3 %
Karbohydrater 5,9 gram 27,5 %
Fiber 1,3 gram 6,1 %
Salt 0 gram 0,2 %

Produkter i oppskriften

Ybarra Olivenolje

Ybarra Olivenolje

Myk og mild olivensmak. Ypperlig til steking, baking, ovnsbakt og det meste!

Ybarra Extra Virginn Olivennoljje

Ybarra Extra Virgin Olivenolje

Krydret aroma og balansert smak. Utmerket til salater, syltet agurk, fisk og gazpacho. Prøv som topping på stekt eller grillet kjøtt. Anbefales av LHL.

Mer fra Ybarra