Enkelt
Fisk
Skalldyr
35 minutter
Enkel paella
Visste du at paella betyr stekepanne? Nesten alt kan puttes i en paella som er en rett med ris, safran og fisk, kjøtt og skalldyr. Her får du en enkel variant som er lett å lage.
3,7
(7 vurderinger)
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Enkel paella
35 minFinhakk hvitløk og chili. Grovhakk tomatene.
Varm opp en stekepanne med YBARRA olivenolje på middels høy varme. Stek hvitløk, chili og tomater til løken er myk og gyllen.
Tilsett ris og safran. Rør rundt.
Ha i kraft eller buljong. Kok opp og la det småkoke i 20 minutter.
Vask og rens skalldyrene. Tilsett skalldyrene i gryten og la det koke i 3 minutter til.
Næringsinnhold pr 100 gram
125,9 kcal
Proteiner
12 gram
39,7 %
Fett
1,8 gram
6 %
Karbohydrater
15,2 gram
50,2 %
Fiber
0,4 gram
1,5 %
Salt
0,8 gram
2,7 %
Produkter i oppskriften
Ybarra Olivenolje
Myk og mild olivensmak. Ypperlig til steking, baking, ovnsbakt og det meste!