I samarbeid med Ybarra
SPOON Paella 2 SDM
Enkelt Fisk Skalldyr
35 minutter

Enkel paella

Visste du at paella betyr stekepanne? Nesten alt kan puttes i en paella som er en rett med ris, safran og fisk, kjøtt og skalldyr. Her får du en enkel variant som er lett å lage.

3,7 (7 vurderinger)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Enkel paella

35 min

Finhakk hvitløk og chili. Grovhakk tomatene.

Varm opp en stekepanne med YBARRA olivenolje på middels høy varme. Stek hvitløk, chili og tomater til løken er myk og gyllen.

Tilsett ris og safran. Rør rundt.

Ha i kraft eller buljong. Kok opp og la det småkoke i 20 minutter.

Vask og rens skalldyrene. Tilsett skalldyrene i gryten og la det koke i 3 minutter til.

Næringsinnhold pr 100 gram

125,9 kcal
Proteiner 12 gram 39,7 %
Fett 1,8 gram 6 %
Karbohydrater 15,2 gram 50,2 %
Fiber 0,4 gram 1,5 %
Salt 0,8 gram 2,7 %

Produkter i oppskriften

Ybarra Olivenolje

Ybarra Olivenolje

Myk og mild olivensmak. Ypperlig til steking, baking, ovnsbakt og det meste!

Mer fra Ybarra