Vi bruker cookies.

Les mer
I samarbeid med Blue Dragon
koreansk BBQ-wok
Enkelt Asiatisk Biff
40 minutter

Koreansk BBQ-biffwok

Koreansk BBQ er populært som aldri før. Her forteller vi deg hvordan du selv lager det raskt og enkelt hjemme!

5 (1 vurdering)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Koreansk BBQ-biffwok

40 min

Kutt biffkjøttet i terninger og ha over i en bolle. Tilsett halve posen med Blue Dragon Korean BBQ woksaus og bland godt. Ha plast over bollen og la marinere i kjøleskapet i ca. 20-25 minutter.

Kutt vårløk i ringer, paprika i strimler og brokkoli i små buketter. Sett til side.

Tilbered risen etter anvisning på pakningen.

Varm opp olje i en stekepanne eller wokpanne. Benytt høy varme, da holder grønnsakene seg sprø og kjøttet blir gjennomstekt.

Tilsett biffkjøttet og stek raskt på begge sider i et par minutter.

Ha i grønnsakene og wok ytterligere et par minutter til.

Senk varmen noe og tilsett resten av Blue Dragon Korean BBQ woksaus. Rør om i et lite minutt til alt er gjennomvarmt.

Server woken med nykokt ris, frisk koriander, lime og sesamfrø.

Næringsinnhold pr 100 gram

112,1 kcal
Proteiner 9,7 gram 35,4 %
Fett 1,1 gram 4,1 %
Karbohydrater 15,4 gram 56,1 %
Fiber 1,1 gram 4 %
Salt 0,1 gram 0,5 %

Produkter i oppskriften

Blue Dragon Korean BBQ woksaus

Blue Dragon Korean BBQ woksaus

En koreansk BBQ woksaus med soyasaus og røkt paprika.

Mer fra Blue Dragon