Vi bruker cookies.

Les mer
I samarbeid med Blue Dragon
koreansk BBQ-wok
Enkelt Asiatisk Biff
40 minutter

Koreansk BBQ-biffwok

Koreansk BBQ er populært som aldri før. Her forteller vi deg hvordan du selv lager det raskt og enkelt hjemme!

2,8 (9 vurderinger)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Koreansk BBQ-biffwok

40 min

Kutt biffkjøttet i terninger og ha over i en bolle. Tilsett halve posen med Blue Dragon Korean BBQ woksaus og bland godt. Ha plast over bollen og la marinere i kjøleskapet i ca. 20-25 minutter.

Kutt vårløk i ringer, paprika i strimler og brokkoli i små buketter. Sett til side.

Tilbered risen etter anvisning på pakningen.

Varm opp olje i en stekepanne eller wokpanne. Benytt høy varme, da holder grønnsakene seg sprø og kjøttet blir gjennomstekt.

Tilsett biffkjøttet og stek raskt på begge sider i et par minutter.

Ha i grønnsakene og wok ytterligere et par minutter til.

Senk varmen noe og tilsett resten av Blue Dragon Korean BBQ woksaus. Rør om i et lite minutt til alt er gjennomvarmt.

Server woken med nykokt ris, frisk koriander, lime og sesamfrø.

Næringsinnhold pr 100 gram

112,1 kcal
Proteiner 9,7 gram 35,4 %
Fett 1,1 gram 4,1 %
Karbohydrater 15,4 gram 56,1 %
Fiber 1,1 gram 4 %
Salt 0,1 gram 0,5 %

Produkter i oppskriften

Blue Dragon Korean BBQ woksaus

Blue Dragon Korean BBQ woksaus

En koreansk BBQ woksaus med soyasaus og røkt paprika.

Mer fra Blue Dragon