Koreansk BBQ-biffwok
Koreansk BBQ er populært som aldri før. Her forteller vi deg hvordan du selv lager det raskt og enkelt hjemme!
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Koreansk BBQ-biffwok
40 minKutt biffkjøttet i terninger og ha over i en bolle. Tilsett halve posen med Blue Dragon Korean BBQ woksaus og bland godt. Ha plast over bollen og la marinere i kjøleskapet i ca. 20-25 minutter.
Kutt vårløk i ringer, paprika i strimler og brokkoli i små buketter. Sett til side.
Tilbered risen etter anvisning på pakningen.
Varm opp olje i en stekepanne eller wokpanne. Benytt høy varme, da holder grønnsakene seg sprø og kjøttet blir gjennomstekt.
Tilsett biffkjøttet og stek raskt på begge sider i et par minutter.
Ha i grønnsakene og wok ytterligere et par minutter til.
Senk varmen noe og tilsett resten av Blue Dragon Korean BBQ woksaus. Rør om i et lite minutt til alt er gjennomvarmt.
Server woken med nykokt ris, frisk koriander, lime og sesamfrø.
Næringsinnhold pr 100 gram
112,1 kcalProdukter i oppskriften
Blue Dragon Korean BBQ woksaus
En koreansk BBQ woksaus med soyasaus og røkt paprika.