Det beste tilbehøret til grillmaten
Grillmaten blir enda bedre når du har skikkelig godt tilbehør på plass. Her er tilbehøret som passer til alle typer av grillmat.
Nesten like viktig som selve grillmaten, er tilbehøret du velger å servere til grillmaten. Her er det uante muligheter for å variere smakene på grillmaten, og dette er våre favoritter i år. De er superenkle å lage og vil garantert gjøre deg til nabolagets grillmester:
Syltet rødløk
Syltet rødløk har på kort tid blitt ett av de mest populære tilbehørene, og passer utmerket på alt fra pølser og hamburger, til topping på favorittsalaten. Alt du trenger er rødløk, eddik og sukker.
Vinaigrette på tre måter
Synes du sidesalaten er litt kjedelig? Hva med å heve smaksopplevelsen med en vinaigrette? Bruk grunnoppskriften, og sleng i dine favoritter. Ikke bare smaker dette utrolig godt, men det er også en fin mulighet til å bruke opp rester av urter, bær og den sennepen som ligger helt nederst i glasset.
Kimchi
Visste du at Kimchi er Sør-Koreas nasjonalrett? Kimchi er fermenterte grønnsaker, vanligvis laget av kinakål, reddiker, hvitløk og chili. Men her det kun fantasien som setter grenser, og du kan gjerne eksperimentere med dine favorittgrønnsaker. Kimchi passer til alle typer av grillmat.
Enkel aioli
Aioli er en favoritt til hamburgeren, focacciaen og som dip til pommes fritesen. Du tenker kanskje at det er superkomplisert å lage? Med denne enkle oppskriften trenger du bare Heinz sin seriøst gode majones og et par ingredienser du med stor sannsynlighet har i kjøleskapet fra før.
Klassisk rekesalat
Den klassiske rekesalaten passer til mye mer enn bare brødskiva for hva er vel grillpølsa uten en skikkelig god rekesalat? Vi deler vår oppskrift på rekesalaten som garantert blir en gjenganger i heimen. Og det beste av alt, den lages på 1-2-3.