I samarbeid med Heinz
SPOON Heinz kimchi 3 web
Enkelt Tilbehør Asiatisk
20 minutter

Kimchi

Kimchi er fermenterte grønnsaker og nasjonalretten i Korea. Det passer perfekt som tilbehør til alle typer av retter. Prøv den for eksempel til grillmaten eller som topping på hamburgeren.

3,3 (6 vurderinger)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Kimchi

20 min

Del kinakålen i strimler, og legg i en bolle.

Strø over salt og masser godt inn til kålen blir litt myk.

Ha over vann til det dekker kålen, sett en tallerken over og la stå 1-2 timer.

Finsnitt reddik, gulrot og vårløk.

Mens kålen renner av seg i en sil, bland alle ingrediensene til krydderblandingen med stavmikser eller visp.

Klem ut resten av vannet i kålen, og tilsett krydderblandingen sammen med reddik, gulrot og vårløk, og bland godt.

Fordel over i et glass og pass på å presse godt ned.

La det være litt plass igjen på toppen og pass på at det ikke er luft mellom lagene. Sett på lokk.

La glasset stå på kjøkkenbenken i 1 til 5 dager, men sørg også for at det ikke dannes luft mellom lagene.

Tips: Kimchi holder i ca. 2-3 måneder i kjøleskap.

SPOON Heinz kimchi 4 web

Næringsinnhold pr 100 gram

24,5 kcal
Proteiner 1,1 gram 14,8 %
Fett 0,1 gram 1,9 %
Karbohydrater 4 gram 52 %
Fiber 1 gram 12,9 %
Salt 1,4 gram 18,4 %

Produkter i oppskriften

Heinz Eplesidereddik

Heinz Eplesidereddik

Ekte og naturlig eplecider-eddik. Laget av kvalitetsepler og krystallklart vann. Velegnet til dressinger, salater, marinader og varme sauser.

Mer fra Heinz