Vinaigrette på 3 måter
Vinaigrette er en enkel dressing som kan varieres på mange ulike måter. Her får du grunnoppskriften og 3 måter du kan variere vinaigretten på.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Grunnoppskrift vinaigrette
10 minBland først sammen olivenolje, HEINZ eplecidereddik og akasiehonning i et glass eller en beholder med lokk. Lukk beholderen og rist sammen til du har fått en emulsjon, det vil si at ingrediensene er blandet sammen og ikke skiller seg.
Tips! Vil du ha mest mulig smak på salaten, men helst ikke så mye dressing på? Bruk en stor bolle og vend salaten inn i dressingen. Da blander dressingen seg med hele salaten.
Deretter kan du lage forskjellige vinaigretter:
Lag urtevinaigrette: Mos hvitløken og tilsett den i vinaigretten sammen med urter og dijonsennep. Bland godt.
Lag bringebærvinaigrette: Mos bringebærene og bland inn med vinaigretten. Smak til med nykvernet pepper.
Lag sennepsvinaigrette: Finhakk sjalottløken. Bland deretter inn sjalottløk og sennep i vinaigretten.
Grønn urtevinaigrette
Gul sennepsvinaigrette
Rød bringebærvinaigrette
Næringsinnhold pr 100 gram
671 kcalProdukter i oppskriften
Heinz Eplesidereddik
Ekte og naturlig eplecider-eddik. Laget av kvalitetsepler og krystallklart vann. Velegnet til dressinger, salater, marinader og varme sauser.