Grillet biff med chimichurri
Grillet biff med chimichurri er grillsesongens høydepunkt! Denne argentinske klassikeren kombinerer saftig, perfekt grillet biff med en frisk og krydret chimichurri-saus.
Antall porsjoner
Velg tilpasninger
Ingredienser
Slik gjør du
Marinert biff
20 minBland sammen ingrediensene til marinaden. Legg biffene i marinaden og ha dem i en lufttett boks eller frysepose. La den marinere i noen timer, helst natten over.
Stek eller grill biffene på høy varme til du ser kjøttsaften piple på oversiden. Det tar ca. 2-3 minutter. Snu biffene og stek videre til det pipler ut rosa kjøttsaft på den andre siden. Da får du en medium stekt biff.
La biffen hvile i ca 5 minutter før du skjærer den i skiver.
Server gjerne med fries og frisk salat.
Chimichurri
10 minFinhakk hvitløk og chili og ha i en blender med resten av ingrediensene. La den gjerne stå i 5-10 minutter, om du har tid gjerne i to timer.
Næringsinnhold pr 100 gram
220,3 kcalProdukter i oppskriften
Heinz Ketchup
Heinz originale tomatketchup fra 1876. Laget på solmodne, faste, kjøttfulle og smaksrike Heinz-tomater, dyrket på utvalgte plantasjer.
Heinz Worcester Sauce
Klassisk britisk kryddersaus som brukes som smaksetter alene eller i sauser, gryter og marinader.
Heinz Chili Sauce
Tomatsaus med naturlig smak av gode råvarer. Som vanlig helt uten tilsetningsstoffer, men med den unike og naturlig gode smaken som kjennetegner Heinz Chili Sauce.