Perfekte fries i airfryer
Server knasende, gylne og perfekte hjemmelagde fries! Med enkle steg og noen gode triks, forvandles potetene til sprø og smakfulle fries – perfekt tilbehør til grillmaten!
Antall porsjoner
Velg tilpasninger
Ingredienser
Slik gjør du
Hjemmelagde fries
35 minSkrell potetene og kutt dem i båter eller avlange stenger, ca. 3-4 cm brede.
Bløtlegg potetene i isvann, ca. 1 time.
Tørk potetene godt med kjøkkenpapir til de er helt tørre.
Ha olje i en bolle, og ha over poteter, chilipulver og salt. Bland godt sammen.
Ha olje i en bolle, og ha over poteter og salt. Bland godt sammen.
Ha friesene i airfryeren på 200 grader, og stek i 12-15 minutter. Rist godt, og stek videre i 5 minutter til.
Dryss over litt mer salt om det trengs. Dersom du ønsker en enda fyldigere smak kan du også rive over parmesan og hakkede urter. Server mens de er varme sammen med Heinz Ketchup!
Tips! For å sikre at friesene blir helt sprø, pass på at du ikke har for mange fries i airfryeren samtidig. Stek heller i flere omganger, og stek alle sammen i noen minutter før servering.
Næringsinnhold pr 100 gram
134,5 kcalProdukter i oppskriften
Heinz Ketchup
Heinz originale tomatketchup fra 1876. Laget på solmodne, faste, kjøttfulle og smaksrike Heinz-tomater, dyrket på utvalgte plantasjer.