Enkelt
Tilbehør
Taco
10 minutter
Syltet rødløk
Syltet rødløk har en herlig søtsyrlig smak, og er fantastisk tilbehør til både fisk, kjøtt og grønnsaker. Denne enkle laken kan du også bruke til å sylte alle typer av grønnsaker, for eksempel gulrøtter, agurker og kål.
3,9
(34 vurderinger)
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Syltet rødløk
10 minDel rødløken i tynne skiver.
Kok opp vann, sukker og HEINZ Eplecidereddik i en liten kjele og la det koke til sukkeret har løst seg opp.
Ha rødløken og pepperkornene over på et rent glass. Tilsett lake til det dekker rødløken helt. Skru på lokket og oppbevar i kjøleskapet. Syltet rødløk er holdbar i ca 2 uker i kjøleskap.
Næringsinnhold pr 100 gram
77,2 kcal
Proteiner
0,6 gram
3,1 %
Fett
0,1 gram
0,3 %
Karbohydrater
17,9 gram
90,9 %
Fiber
1,1 gram
5,7 %
Salt
0 gram
0 %
Produkter i oppskriften
Heinz Eplesidereddik
Ekte og naturlig eplecider-eddik. Laget av kvalitetsepler og krystallklart vann. Velegnet til dressinger, salater, marinader og varme sauser.