I samarbeid med

Grillet halloumisalat
Middag / Lunsj

Grillet halloumisalat

Oppskrift

Den greske osten halloumi har blitt stadig mer populær som et vegetarisk alternativ til grillmaten. Prøv den for eksempel i en grillet halloumisalat med vannmelon.

Tid


20 min

Antall porsjoner


Dette trenger du


  • 0,25 dl GAEA Sitia Extra Virgin Olivenolje
  • 1 ts honning
  • 1 ts sitronsaft
  • Salt og pepper
  • 200 g halloumi
  • 200 g vannmelon
  • 2 hjertesalat
  • 20 g ristede pinjekjerner
  • Mynte eller bladpersille (valgfritt)
  • 0,5 GAEA Sitia Extra Virgin Olivenolje
  • 2 ts honning
  • 2 ts sitronsaft
  • Salt og pepper
  • 400 g halloumi
  • 400 g vannmelon
  • 4 hjertesalat
  • 40 g ristede pinjekjerner
  • Mynte eller bladpersille (valgfritt)
  • GAEA Sitia Extra Virgin Olivenolje
  • honning
  • sitronsaft
  • Salt og pepper
  • halloumi
  • vannmelon
  • hjertesalat
  • ristede pinjekjerner
  • Mynte eller bladpersille (valgfritt)
  • 1 dl GAEA Sitia Extra Virgin Olivenolje
  • 4 ts honning
  • 4 ts sitronsaft
  • Salt og pepper
  • 800 g halloumi
  • 800 g vannmelon
  • 8 hjertesalat
  • 80 g ristede pinjekjerner
  • Mynte eller bladpersille (valgfritt)

Slik gjør du


  1. Rør sammen GAEA Sitia Extra Virgin olivenolje, honning, sitronsaft, salt og pepper til en marinade. Pensle halloumi lett med marinaden og stek osten gyllen og varm på grillen.
  2. Del vannmelonen i skiver og grill den raskt på sterk varme.
  3. Riv hjertesalat med hendene og legg over på et serveringsfat. Topp med grillet halloumi og vannmelon, ristede pinjekjerner, litt ekstra olivenolje, salt og pepper etter smak samt friske urter som mynte eller bladpersille.
Grillet halloumisalat

Grillet halloumisalat