I samarbeid med

Klassisk rekesmørbrød
Middag / Lunsj

Klassisk rekesmørbrød

Oppskrift

Det er lite som smaker av sommer som et klassisk rekesmørbrød.

Tid


15 minutter

Antall porsjoner


Dette trenger du


  • 2 skiver godt brød
  • 1 ss majones eller aioli
  • 1 neve feldsalat
  • 200 g håndpillede reker
  • ReaLemon
  • Nykvernet pepper
  • Frisk dill
  • 4 skiver godt brød
  • 2 ss majones eller aioli
  • 2 never feldsalat
  • 400 g håndpillede reker
  • ReaLemon
  • Nykvernet pepper
  • Frisk dill
  • godt brød
  • majones eller aioli
  • feldsalat
  • håndpillede reker
  • ReaLemon
  • Nykvernet pepper
  • Frisk dill
  • 8 skiver godt brød
  • 4 ss majones eller aioli
  • 4 never feldsalat
  • 800 g håndpillede reker
  • ReaLemon
  • Nykvernet pepper
  • Frisk dill

Slik gjør du


  1. Smør skiven med majones eller aioli.
  2. Legg på salat og fyll brødskiven med ferske reker.
  3. Ha over noen dråper ReaLemon.
  4. Avslutt med litt nykvernet pepper og frisk dill.
ReaLemon passer perfekt når du bare trenger noen dråper fersk sitronsaft på rekesmørbrødet.

ReaLemon passer perfekt når du bare trenger noen dråper fersk sitronsaft på rekesmørbrødet.