Kremet kyllingfilet i sitronsaus
Er du glad i kremede kyllinggryter, vil du elske denne retten. Kyllingfilet servert med frisk og smakfull sitronsaus – den perfekte match.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Forberedelse
5 minDel kyllingfiletene i to på langs og krydre med salt og pepper. Vend kyllingfiletene i hvetemel for å få en sprø og gyllen skorpe.
Varm opp en stekepanne med litt olje på middels varme.
Tilberedning
10 minBrun filetene raskt på begge sider i stekepanne til de har fått en sprø og gyllen skorpe. Senk deretter varmen og stek ytterligere ca. 4-6 minutter. Sett til side og la hvile ca. 10 minutter.
Finhakk hvitløk og løs opp kyllingbuljongen i kokende vann. Varm opp stekepannen igjen med litt olivenolje og tilsett hvitløk. La det surre et par minutter og tilsett deretter den oppløste kyllingbuljongen. Småkok videre til halvparten av væsken har fordampet. Rør inn smør, crème fraîche og ReaLemon. Tilsett finhakket kruspersille, timian og oregano i sausen og smak til med salt og pepper.
Pasta
15 minKok pastaen etter anvisning på pakningen.
Ha pastaen over i sausen og tilsett kyllingfiletene. La trekke på lav temperatur til sausen har tyknet og er serveringsklar. Server med friske urter og revet parmesanost.
Kremet kyllingfilet i sitronsaus
Næringsinnhold pr 100 gram
230,5 kcalProdukter i oppskriften
ReaLemon
Frisk og god sitronsaft av høy kvalitet. Perfekt til sjømat, kjøtt, marinader, drinker, salater og desserter.