I samarbeid med Ybarra
patatas bravas
Middels Tapas Tilbehør
40 minutter

Patatas Bravas

Kanskje den mest kjente tapasretten av dem alle. Patatas bravas kan du også servere som tilbehør til middagen.

3,2 (10 vurderinger)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Patatas Bravas

40 min

Varm opp ovnen til 200 grader.

Vask potetene og del de i båter.

Legg potetene i en ildfast form eller på et stekebrett, og vend de i rikelig med Ybarra olivenolje.

Dryss over salt, pepper og røkt paprikapulver.

Stek potetene i ovnen i ca. 30 minutter til de er helt møre. Mot slutten av steketiden kan du sette på grillfunksjonen hvis du ønsker litt ekstra sprø poteter.

Server med Ybarra alioli og en chilisaus du liker godt. Du kan velge om du serverer sausene ved siden av eller på potetene.

Næringsinnhold pr 100 gram

137,1 kcal
Proteiner 1,7 gram 8,5 %
Fett 0,2 gram 0,9 %
Karbohydrater 16,2 gram 79,8 %
Fiber 1,7 gram 8,6 %
Salt 0,5 gram 2,3 %

Produkter i oppskriften

Ybarra Olivenolje

Ybarra Olivenolje

Myk og mild olivensmak. Ypperlig til steking, baking, ovnsbakt og det meste!

Ybarra alioli

Ybarra Alioli

Ybarra Alioli er en autentisk spansk alioli med fyldig konsistens, på delikate glass.

Mer fra Ybarra