Patatas Bravas
Kanskje den mest kjente tapasretten av dem alle. Patatas bravas kan du også servere som tilbehør til middagen.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Patatas Bravas
40 minVarm opp ovnen til 200 grader.
Vask potetene og del de i båter.
Legg potetene i en ildfast form eller på et stekebrett, og vend de i rikelig med Ybarra olivenolje.
Dryss over salt, pepper og røkt paprikapulver.
Stek potetene i ovnen i ca. 30 minutter til de er helt møre. Mot slutten av steketiden kan du sette på grillfunksjonen hvis du ønsker litt ekstra sprø poteter.
Server med Ybarra alioli og en chilisaus du liker godt. Du kan velge om du serverer sausene ved siden av eller på potetene.
Næringsinnhold pr 100 gram
137,1 kcalProdukter i oppskriften
Ybarra Olivenolje
Myk og mild olivensmak. Ypperlig til steking, baking, ovnsbakt og det meste!
Ybarra Alioli
Ybarra Alioli er en autentisk spansk alioli med fyldig konsistens, på delikate glass.