Vi bruker cookies.

Les mer
I samarbeid med GAEA
Tre glass med forskjellige oliventapenader
Enkelt Gresk Tilbehør Olivenolje
10 minutter

Lag din egen oliventapenade

Tapenade er en skikkelig smaksbombe av en olivenpuré som er overraskende enkelt å lage.

4,7 (3 vurderinger)

Ingredienser

Slik gjør du

Sort og grønn oliventapenade

10 min

Bland alle ingrediensene unntatt olivenolje, salt og pepper i en mikser til du har en grov masse.

Rør inn olivenoljen og smak til med salt og pepper.

Server og nyt!

Trefat med to skåler oliven og en pose GAEA økologiske kalamataoliven

GAEA økologiske Kalamataoliven uten stein kan brukes til hjemmelaget tapenade

Næringsinnhold pr 100 gram

374,2 kcal
Proteiner 2,6 gram 5,3 %
Fett 38,6 gram 79,7 %
Karbohydrater 4,4 gram 9,1 %
Fiber 0,8 gram 1,6 %
Salt 2,1 gram 4,4 %

Produkter i oppskriften

GAEA Organic Olives pitted Kalamata

GAEA Organic Olives pitted Kalamata

Uten lake, og klare til å nytes rett fra posen, som tilbehør eller i en salat. Delikat og praktisk forpakning.

GAEA Sitia Extra Virgin olivenolje

GAEA Sitia Extra Virgin olivenolje

En utmerket extra virgin / kaldpresset olivenolje fra Sitia, Kreta regionen. Kaldpresset olivenolje med en fyldig og rik smak, edel aroma og smaragdgrønn fargetone.

GAEA Økologiske grønne oliven

GAEA Organic Olives Pitted Green

Uten lake, klare til å nytes rett fra posen, som tilbehør, eller i en salat. Store greske oliven i delikat og praktisk forpakning.

Mer fra GAEA