Trøffelfries med parmesan
Sjansen er stor for at du aldri vil spise vanlige fries igjen, etter å ha smakt disse med trøffel.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Trøffelfries med parmesan
1 time 30 minSkrell potetene og kutt dem i båter eller avlange stenger, ca. 3-4 cm brede.
Bløtlegg potetene i isvann, ca. 1 time.
Tørk potetene godt med kjøkkenpapir til de er helt tørre.
Varm opp olje i en tykkbunnet panne eller kjele til 190 grader. Oljen er varm, så vær forsiktig når du friterer.
Legg potetstavene i oljen og friter til de er gylne. Friter litt og litt av gangen.
Legg friesene på rent kjøkkenpapir og la renne av.
Dryss over saltflak og drypp over trøffelolje. Dersom du ønsker en enda fyldigere smak kan du også rive over parmesan og hakkede urter. Serveres varme!
Trøffelfries og burger med Hvit trøffelolje
Næringsinnhold pr 100 gram
312,1 kcalProdukter i oppskriften
Monini Hvit Trøffel Extra Virgin Olivenolje
Extra Virgin olivenolje med smak av hvit trøffel. Særegen, men nydelig smak. Perfekt som smaksetter til bruchetta, hvite sauser, pastaretter, stek (okse/lam) og diverse gourmetretter.