Middels
Pasta
Italiensk
20 minutter
Pasta med hjemmelaget pesto
Pestopasta er en populær middagsbordet - aller best blir den med hjemmelaget pesto, laget med god olivenolje.
4,5
(4 vurderinger)
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Pasta med hjemmelaget pesto
20 minRist pinjekjernene i en tørr panne til de har blitt gylne.
Ha basilikum, sitronsaft, hvitløk, parmesan og salt i liten food processor.
Tilsett litt og litt Monini olivenolje til alt er godt blandet sammen.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av kokevannet, men hold av litt i en liten kopp.
Rør inn pestoen i pastaen. Dersom pastaen er litt tørr kan du tilsette litt av kokevannet.
Monini Classico er Italias mest populære olivenolje, med en mild og balansert smak som passer perfekt til pesto!
Næringsinnhold pr 100 gram
406,2 kcal
Proteiner
6,8 gram
8,1 %
Fett
16 gram
19,1 %
Karbohydrater
57,8 gram
69 %
Fiber
1,8 gram
2,2 %
Salt
1,3 gram
1,6 %
Produkter i oppskriften
Monini Extra Virgin Olivenolje
Italias mest solgte olivenolje.